olur hocam bence yakın arkadaştan en kötü almak gerekir yada zar zor dizmekİtemsatış sitesinden Valorant hesabı almak istiyorum vp fiyatları inanılmaz pahalı kendi hesabım var ama sıkıldım artık bazı satıcıların 10k 15k başarılı işlemi var onlardan alsam hesabın geri çekilme durumu olur mu yine?
ilk mail i vermesi lazım aksi takdirde alınmazİtemsatış sitesinden Valorant hesabı almak istiyorum vp fiyatları inanılmaz pahalı kendi hesabım var ama sıkıldım artık bazı satıcıların 10k 15k başarılı işlemi var onlardan alsam hesabın geri çekilme durumu olur mu yine?
verdiği mailin içinde valoranta hoşgeldin maili oluyor ordan emin olabilirsin.ilk maili verdiğinden nasıl emin olabilirim peki
Eğer vermiyorsa o hesap ‘’Mail değişimli’’ olarak geçer, o hesaplara güven olmaz her an geri çekilebilir.verdiği mailin içinde valoranta hoşgeldin maili oluyor ordan emin olabilirsin.
hesaba teklifiniz ne olur? Merakımdan soruyorum.Şu an 230 level, EU'da 8.5k ranka sahip, 7-8 tane Battlepass, 10+ Full Vandal, phantom skini olan
Hocam her Zaman geri çekilme olasılığı var yakın arkadaşınız dan alın daha iyi olurİtemsatış sitesinden Valorant hesabı almak istiyorum vp fiyatları inanılmaz pahalı kendi hesabım var ama sıkıldım artık bazı satıcıların 10k 15k başarılı işlemi var onlardan alsam hesabın geri çekilme durumu olur mu yine?