Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

Bir tek bende oluyor sanıyordum reset attılar ükeye galiba 1732824144 Vpn girebiliyor musun hocam
  2. LokmanBey

CS:GO Souvenir eşyası takas etmeye değer mi?

Hocam o sticker değerli ama öyle bir skine takıldığı için değeri düşmüştür fiyat vermek zor
  3. LokmanBey

CS:GO Souvenir eşyası takas etmeye değer mi?

Skinin tam ismi nedir hocam
  4. LokmanBey

Yüksek fps ama yeterince akıcı değil.

Hocam biraz cs ile alakası var tick sistemi ve oyun fiziği vesaire sen adama peek'lediğin zaman onun ekranındaki görüntü ile senin ki aynı olmuyor fps sabitlemeyi deneyin hocam belki yırtılmalar oluyordur
  5. LokmanBey

PUBG de darboğaz sorunu yaşıyorum.

Hocam Pubg'de bazı şehirlerde optimizasyon sıkıntısı var erangel'deki yasnaya polyana mesela orada herkes'de fps kaybı oluyor bu olayı yaşadığınız için olabilir belki
  6. LokmanBey

Rehber CS GO SİLVERDEN HIZLICA ÇIKMAK İÇİN 5 İPUCU

Ve kötü bir bilgisayarınız varsa rank atlamanız çok zor kendimden biliyorum sistem toplamadan önce keleş elosundaydım ve rank atlayamıyorum sistem topladıktan sonra fark ettim fps oyundaki spreyinden tut akıcılığına kadar değiştiriyor
  7. LokmanBey

Cs:go aim geliştirme

Aimbotz her zaman geliştirir insanı bir sürü seçenek var nasıl istersen kullan bütün e-spor oyuncuları kullanıyor geliştirir aimi
  8. LokmanBey

9. LokmanBey

Önceki mesajımda yazdıklarımı yaparsan iyi olur oyun içinde gereksiz peek atma oyunbozanlık yapma kendi oyununa bak rakip oyuncuları A giderken sen b'de bekleme yani bunları söylememe bile gerek yok her aklıselim insan bunları düşünür sadece mantıklı oyna yeter
  10. LokmanBey

Gerçekten oyunda iyi bir yerlere gelmek istiyorsan aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk...
  11. LokmanBey

CS:GO rank kasmak için oyun arkadaşı arıyorum

Ekleyebilirsin genelde okul sonrası aktif oluyorum eskisi kadar MM atmıyorum ama aimime güveniyorum steam arkadaşlık kodum 418128908 rank çift keleş
  12. LokmanBey

Yardım 2k monitör cs go oynanır mı?

Nvidia ise masaüstü boyutunu ve konumu ayarlarına gel eğer öçeklendirme en boy oranında ise değiştirip tam ekrana al
  13. LokmanBey

CS:GO & Fnatic vs Eternal Fire

Form açısından Eternal Fire üstün ama diğer tarafta yıllarca birbirleri ile oynamış kadro var şahsi olarak Eternal Fire kazanmasını isterim ülkemize E-spor alanında büyük yenilikçilere yol gösterebilir haydi çocuklar bileğinize kuvvet :trpeepo:
  14. LokmanBey

CSGO Takım arıyorum ciddi oyuncular baksın

Tamam discord eklerim adım yine aynı
  15. LokmanBey

CSGO Takım arıyorum ciddi oyuncular baksın

Steam ekledim Lokman adım oradan oynayabiliriz master guardian idim ama 1 ay oynamadığım için nova 3 attı oynuyabiliriz istersen https://steamcommunity.com/profiles/76561198378394636/
  16. LokmanBey

En İyi CS:GO Kasa Açma Sitesi Hangisidir?

Güvenilir hocam sitede depozit yok kullanmadığın skinler falan varsa coins çevirip crash,jackbot falan oynayabiliyorsun biz 3 dolar ile katladık
  17. LokmanBey

En İyi CS:GO Kasa Açma Sitesi Hangisidir?

Biz 3 dolar ile girdik 13 dolar katladık bir sürü skin,ajan,sticker falan aldık site iyi
  18. LokmanBey

PUBG lite da hile varmı

Hocam var biz oynadık bayağı 5 tane falan hile denk geldi adam suda falan yüzüyor ışınlanıyordu triggeri vardı bide raporladık çok fazla hile yok
  19. LokmanBey

CS:GO Broken Fang Operasyonu ÇIKTI!!!

Beklenen sonunda geldi yeni oyun modu'da geldi bomba koruma bomba imha etme gibi ısınma haritası gibi bir şey bence iyi olmuş şu hilelere bir çare bulsalar
  20. LokmanBey

CS:GO Maç bulmama sorunu

CS sağ tıkla özellikler yerel dosyalar dosya bütünlüğünü doğrula tıkla
Top Bottom