1 Aydır CS de rekabetçi giremiyorum 15-20dk bekledim ama maç bulmadı çözüm varsa yada sorunu bilen varsa yazabilirmi
nasıl yapılıyorDosyaları doğrula
Bana da önceki hafta aynı şey oldu,sonra da bir daha girmedim.1 Aydır CS de rekabetçi giremiyorum 15-20dk bekledim ama maç bulmadı çözüm varsa yada sorunu bilen varsa yazabilirmi
nasıl yapılıyor
Steam>CSGO>sağ tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Dosya Bütünlüğünü doğrula.Bana da önceki hafta aynı şey oldu,sonra da bir daha girmedim.
yaptım 280mb güncelleme geldi yaptım ve tekrar aradım 8dk bekledim maç bulunmadıCS sağ tıkla özellikler yerel dosyalar dosya bütünlüğünü doğrula tıkla
vac la alakalı sorun olmuş olabilir hiç hile açtın mı yada ban yedin mi ?yaptım 280mb güncelleme geldi yaptım ve tekrar aradım 8dk bekledim maç bulunmadı
herkezde böyleymiş ve hile açmadımvac la alakalı sorun olmuş olabilir hiç hile açtın mı yada ban yedin mi ?
su anda mı kimse giremiyormuşherkezde böyleymiş ve hile açmadım
Cs go da güven faktörün düşükse ondan dolayı da maç bulmayabilir oylamayla atıldıysan dost ateşinden oyunbozanlıktan dolayı güven faktörün düşer basit eğlence ölüm macı falan atarak eğer 21 level olduysan numaranı doğrulayarak güven faktörünü biraz yükseltirsen girebilirsin1 Aydır CS de rekabetçi giremiyorum 15-20dk bekledim ama maç bulmadı çözüm varsa yada sorunu bilen varsa yazabilirmi
bir çok kişisu anda mı kimse giremiyormuş
deniyorum şimdibir çok kişi