Valorant ping dalgalanmasi ve paket kaybı

Reaksiyon skoru
55
Son 1 haftadır valorantta mermilerin gitmiyordu ve evde internet kullanımı yoğunlaştığı için paket kaybı yaşıyordum. modemin bufferblout ayarı olmadığı için kullanılabilen interneti sınırlandırarak çözüm bulmayı denedim. Az önce bir maç oynadım ve paket kaybı azalmıştı toplamda 80 paket kaybı oldu ve oyunda mermilerin gidiş düzelmişti. 2 saat geçti az önce bir maç daha oynadım o maçta 5000 paket kaybı oldu ama yinede lag sorunu yaşamadım gösterge de mi bir sorun var ya da yaşadığım şeyin sebebi başka mi anlamadım.

Son 1 haftadır valorantta mermilerin gitmiyordu ve evde internet kullanımı yoğunlaştığı için paket kaybı yaşıyordum. modemin bufferblout ayarı olmadığı için kullanılabilen interneti sınırlandırarak çözüm bulmayı denedim. Az önce bir maç oynadım ve paket kaybı azalmıştı toplamda 80 paket kaybı oldu ve oyunda mermilerin gidiş düzelmişti. 2 saat geçti az önce bir maç daha oynadım o maçta 5000 paket kaybı oldu ama yinede lag sorunu yaşamadım gösterge de mi bir sorun var ya da yaşadığım şeyin sebebi başka mi anlamadım.
WiFi ile mi bağlısın kablo ile mi?
Adsl vdsl mi fiber mi altyapı?
Modemde Qos varsa ayarlı mı?
İnterneti düzeltmek için harici bir şey kullandın mı?

WiFi ile mi bağlısın kablo ile mi?
Adsl vdsl mi fiber mi altyapı?
Modemde Qos varsa ayarlı mı?
İnterneti düzeltmek için harici bir şey kullandın mı?
Kabloyla bağlı VDSL 75mbps internet sınırlaması derken qos ayarını söylüyordum ayarları deneme yanilmayla bufferbloutdan yaptım son dediğim maçtan önce başka yaptığım tek şey 1.1.1.1 kanalına geçmek başka bir işlemim olmadi

Son düzenleme:
Kabloyla bağlı VDSL 75mbps internet sınırlaması derken qos ayarını söylüyordum ayarları deneme yanilmayla bufferbloutdan yaptım son dediğim maçtan önce başka yaptığım tek şey 1.1.1.1 kanalına geçmek başka bir işlemim olmadi
Snr değerlerine bakmak gerek @TyShame yardım edebilir

Qos ayarlarını yanlış yapmış olabilirim şuan birkaç video izledim onlara göre düzeltip tekrar dönüş yapicam yarım saat içinde ilginiz için teşekkür ederim
Rica ederim SNR değerlerinde sorun görünürse iyileştirme yaparsan öyle düşürebilirsin ekstra olarakta bir şeyler deneyebilirsin.

Rica ederim SNR değerlerinde sorun görünürse iyileştirme yaparsan öyle düşürebilirsin ekstra olarakta bir şeyler deneyebilirsin.
son değişiklerden sonra böyle gözüküyor şuanlık sorun yok tamamdır herhalde böyle iyi gibi

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    93.1 KB · Hit: 19
son değişiklerden sonra böyle gözüküyor şuanlık sorun yok tamamdır herhalde böyle iyi gibi
Bu site sadece down upa göre bakar oyun sunucusuna göre bakmak gerek oyun içi test et

şuan paket kaybımda yok lagda düzelmiş gözüküyor ayardan önce 150 ms vardı upload msde
Doğru ayarlarla daha iyi olmuş demek ki oyun içi sorun yoksa geçmiş olsun kurtuldun sorundan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan paket kaybımda yok lagda düzelmiş gözüküyor ayardan önce 150 ms vardı upload msde
Kullandığınız ayar videosunun linkini benimle paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri