Arama sonuçları: *

1. MTBC

Apex Legends, CS:GO, Valorant, HUNT: Showdown oyun arkadaşları aranıyor

CS ve Valorant'a gelirim akşam saat 7den sonra
  2. MTBC

Rehber Cs Go Sizi Aim Canavarı Yapacak CFG

Eline sağlık kendi cfg m ile bi karşılaştıracağım
  3. MTBC

En çok oyuncusu olan MMORPG oyun tavsiye eder misiniz?

Elder scrolls online öneririm yaklaşık 800 saat oynadım zaman yok diye oynayamıyorum ama çok zevkli ve güzel bir oyun
  4. MTBC

(8/10) DA Forum CS:GO Müsabakası #1 Kayıtları Alınıyor

Tez işi olmasaydı gelirdim :D ayarlayabilirsem gelecem inşallah :D
  5. MTBC

Metin2 de bedensel mi büyülü silah mı

Yohara farmı için büyülü silah. Bırakalı çok oldu oyunu ama YouTube'dan sürekli takip ediyorum ister istemez. 94 büyülü silah var barbarosta canım çekti :D
  6. MTBC

Metin2 de bedensel mi büyülü silah mı

Yeni güncellemelerle birlikte farmlık karakter bedenseldir dostum. Büyülü keskinlik 105'e kadar iş yapıyor asıl işi bedensel yapıyor full bir bedensel farm çar ile Büyülü Silah suradan daha çok iş yaparsın.
  7. MTBC

Valo oyun arkadaşı yokmu?

Yağız profil fotoğrafını değiştirmişsin. Tanıyamadım pardon :D Sen zaten eklisin bende :D
  8. MTBC

Ver kullanıcı adını ekleyim.
  9. MTBC

Bence bu battle pass alınmaz. Yani benim çok hoşuma gitmedi görüntüleri. Rank Gold 3 benimde bugün 3 tane oyun kaybettim iletişim kopukluğundan dolayı kaybettiğim oyunlar da 11-13, 14-12 , 11-13 :D Oynayabiliyorsak oynarız.
  10. MTBC

Deathmatch girmenin faydası varmı

Her farklı MAP'e girdiğinde kafanda o MAP'i yavaştan oturtucaksın. Ayrıca karşıdaki herkes rakip olduğu için elin sürekli hareket halinde olup sürekli HS atmaya yönelik hamleler yaparsan AIM olarak alıştırmanı da yapmış olacaksın. Ben bu düşünceyle bakıyorum.
  11. MTBC

CS GO ilk 10 maç en yüksek rütbe?

Güzide yerleşmiştim.
  12. MTBC

Mmorpg Oyun arıyorum Yardımcı olucak

The Elder Scrolls Online öneririm. Black Desert Online hiç oynamadım ama önereni çok var.
Top Bottom