bıçagı kötü bence alınmaz zaten çok pahalandı vp lerRankım bronz 1 ama kötü oynamam cok iyi de oynamam. Ark olmadigi icin rekabet giremedigimden rank dusuk. Reyna oynarım. Oynayacak varsa guzel olur rank kasariz? Bir de battle pass Alınır mı??
Bu battlepass sadece radyanit için alınır başka hiçbir şey için alınmaz yani silah için alıyorsan alma çöp çünkü.Rankım bronz 1 ama kötü oynamam cok iyi de oynamam. Ark olmadigi icin rekabet giremedigimden rank dusuk. Reyna oynarım. Oynayacak varsa guzel olur rank kasariz? Bir de battle pass Alınır mı??
Aslinda hucum guzel ama ben vandalda kararsiz kaldımbıçagı kötü bence alınmaz zaten çok pahalandı vp ler
Neden guzel gibi?Bu battlepass sadece radyanit için alınır başka hiçbir şey için alınmaz yani silah için alıyorsan alma çöp çünkü.
Simdi?Bence bu battle pass alınmaz. Yani benim çok hoşuma gitmedi görüntüleri. Rank Gold 3 benimde bugün 3 tane oyun kaybettim iletişim kopukluğundan dolayı kaybettiğim oyunlar da 11-13, 14-12 , 11-13
Oynayabiliyorsak oynarız.
En kötü battlepasslerden olabilir buna eminim.Aslinda hucum guzel ama ben vandalda kararsiz kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden guzel gibi?