Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

🎉 CS2 YENİ OPERASYON + KASA + UPDATE! (4,7GB) 🔥

Operasyon bile değil bu bomboş bir oyun yaptılar Allah kahretsin sizi.
  2. Matt Murdock

CS2 de sağ üst köşede Uyarı verdi.

Hata değil o.
  3. Matt Murdock

Fire Flux'ın Valorant kadrosu dağıldı

Aga bu Valorant turnuvaları iyi kazandırmıyor mu mu yoksa TR takımları çok başarılı değil miler? Mesela CS TR tarafında Xantares'in olduğu takımlar neredeyse 2 milyon dolardan fazla kazançları var.
  4. Matt Murdock

cs2 de silah sallanması

Kapatılmıyor.
  5. Matt Murdock

BF 5 Böyle oynanır 🤘😎

Ortam, atmosfer, denge. Bunlar bir araya gelince BF1 mükemmel seviyede. BF5 de iyi güzel tabi. Sadece oynanışa değinirsek, düz olarak bakınca BF 2042 çok daha gelişmiş bir oynanış var ama bütün bakınca çok sarmıyor. Geliştikçe COD havası oluyor.
  6. Matt Murdock

BF 5 Böyle oynanır 🤘😎

Steam salla hocam
  7. Matt Murdock

BF 5 Böyle oynanır 🤘😎

Alıp silahı yardırıyorum genellikle top frag yapıyorum. Sniper mapleri de ayrı tabi. Her mape göre kategorize ettim ben. Uçak vs beceremiyorum.
  8. Matt Murdock

BF 5 Böyle oynanır 🤘😎

Adam akıllı arkadaş olursa BF1 ve BF5, CS ve Valo gibi oyunlardan daha çok sarıyor fakat kafasız arkadaşlarım olduğu için sürekli aynı döngüde oyun oynuyoruz. Bu arada BF1 kadar sarmadı yav BF5.
  9. Matt Murdock

CS2'de NVIDIA Reflex kullanan var mı?

Bazen doğru çalışmıyor, o yüzden şu an kullanmasan daha iyi olur.
  10. Matt Murdock

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

Alakası yok mu? :ROFLMAO:' Belli ki Valve de rakip olarak görmüyor ki aynı tarzda bir işe girişmeye çalışmış. Oyundan sızdırılan şeyler çok basit şeyler. Bence hem TF2 hem Valorant hem de CS oynayanları çekebilecek bir tarza benziyor. Ayrıca Anti-Cheat yapmasını dünyanın en zor işi falan mı...
  11. Matt Murdock

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

İşte Valorant, CS ile değil bu oyunla kıyaslanır ancak.
  12. Matt Murdock

Counter-StrikeCS2 seçkin puan sistemi

Knk seçkinde KD oranın 0.92 Yani öldürmekten çok ölmüşsün. 38 ve 34 kill aldığın 2 oyun var onun dışında bakıyorum max 20 görmüşsün. Full 8-9-10-14-15-17-7-13 killerin bu şekilde. Yani bu eloda bu killeri alıyorsan düşmen normal. 1713913927 Ayrıca daha 250 saatin var normal
  13. Matt Murdock

Steam linkini atabilir misin knk?
  14. Matt Murdock

CS2 AK47 Skin'im Nasıl sizce?

Değil çok ucuz sticker arkadaşın yapıştırdıkları AK-47 Slat hololar için güzel build. Ucuz skin ama skinden pahalı sticker takıyorlar genelde.
  15. Matt Murdock

Yapılmaz ona büyük kalır
  16. Matt Murdock

Düşük bütçe için güzel
  17. Matt Murdock

2700 olmak büyük başarı. Evet bazen iyi oynasan da kaybedebiliyorsun, rekabetçi oyunların hepsinde olabilecek bir şey bu fakat 2700 nasıl düştün? Lobilerden adam bulmadın mı? Sistem gayet iyi. Aldıkça puan artıyor yenildikçe de azalıyor. Hile dışında güzel bir rank sistemi. Azıcık zorluk olması...
  18. Matt Murdock

It Takes Two oyun arkadaşı arıyorum.

Yaş kaç hocam onu da belirtirseniz daha kolay olur
  19. Matt Murdock

CS 2 Awp Chrome Cannon Alınır mı ?

Daha eski ve hype düşmeyen skinlere bak. Operasyon sonrası daha da artar fakat Chrome Cannon tam tersi azalacaktır. Çok ileride hype değiştiği zaman daha fazla artma ihtimali de var fakat o kadar iyi bir skin değil.
  20. Matt Murdock

CS 2 Takım Kurmak İstiyorum

NAVI alım şartları mı bunlar
Top Bottom