Neler Yeni

Counter-StrikeCS2 seçkin puan sistemi

Xenoglo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batu Çimen
Ben bukadar aptalca Saçma bir sistem görmedim puanım 4 k ama bana gelen adamlar o kadar kötü oynuyor ki hep düşüyorum bununla ilgili bir düzenleme gelmesi gerekiyor bu arada güven faktörüm yeşil yani ona rağmen böyle.

Bakın maçı taşıyıp iyi oynamama rağmen çevirmeme rağmen -50 yedim saçmalık

ErenMaiky

80+ Silver
puanın iyi değilki zaten (4k ama) yazmışın bide. seçkin girme rankın silinsin sonra tekrar oyna

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Xenoglo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batu Çimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
puanın iyi değilki zaten (4k ama) yazmışın bide. seçkin girme rankın silinsin sonra tekrar oyna
Puan ile alakası yokki 10 K lık adamlarda benim yaşadıgımı yaşıyor herkes yaşıyor bu sorunu

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
Puan ile alakası yokki 10 K lık adamlarda benim yaşadıgımı yaşıyor herkes yaşıyor bu sorunu
Seri kazanmanla ilgili bu. Çok kazanırsan peşpeşe kazandığında çok puan alırsın , kaybedicne az puanın gider. Örnek ben kazandığımda 450 kaybedince 115 falan gidiyordu. Bir ara çok kaybettim ve şimdi kazanınca 100 küsür kaybedince 300 küsür gidiyor. Eşleştirme sistemi ranka göre atıyor adamları zaten. Bir sorun yok burda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Kıruç
Ben bukadar aptalca Saçma bir sistem görmedim puanım 4 k ama bana gelen adamlar o kadar kötü oynuyor ki hep düşüyorum bununla ilgili bir düzenleme gelmesi gerekiyor bu arada güven faktörüm yeşil yani ona rağmen böyle.

sistem diye bir şey yok knk ilk 1000'deki herkes mevlana veya aim hack bomboş bir şey bu seçkin 25k kasıp hilelerden dolayı saldım sana hile gelince karşıya da geliyor

Xenoglo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batu Çimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem diye bir şey yok knk ilk 1000'deki herkes mevlana veya aim hack bomboş bir şey bu seçkin 25k kasıp hilelerden dolayı saldım sana hile gelince karşıya da geliyor
Hile bana gelmedi hiç ama dediğin gibi sistem yok harbiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Aşırı shit sistem ya. CS’de ki o belirsizlik güzeldi. Acaba rank verecek mi bu maç, acaba Global atar mı diye bekleyişler.

Ben o Global simgesine sahip olmak için oynuyordum şimdi 30.000 sayı yapcam diye oynamam maalesef.

Şuanlık CS’den ben eski rank, 16 round, ve eski grafiklerin geri gelmesini istiyorum. Onun dışında her şey güzel.

Ama gel gör ki gelmez. Oyun şuan eskisindem daha çok oynanıyor. Anlık 1.2m oynanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Hile bana gelmedi hiç ama dediğin gibi sistem yok harbiden
Hile yoldaşta çok var beyler seçkin girmiyorlar genelde benim de maçım 2 kere iptal oldu hile var diye o kadar çok az karşılaştım seçkinde.

Kankam zaten maç başında iyi kötü oynamandan bağımsız olarak kaç alacağın veya gideceği yazıyor iyi oynasanda 300 alıyorsan onu alıyorsun 1 vursan da mesela ben ve arkadaşım (9k 10k arası puanız) birkaç kere lose aldıktan sonra 5 win aldık art arda ve şu an 400 gelip 100 gidiyor burada iyi oynayıp maçı taşımak çok alakalı değil ama illa atlayamıyorum diyorsan 40 vurabiliyorsun kanka gamesense in eksik bence yoksa bu aimle buralarda olmazsın

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
2700 olmak büyük başarı. Evet bazen iyi oynasan da kaybedebiliyorsun, rekabetçi oyunların hepsinde olabilecek bir şey bu fakat 2700 nasıl düştün? Lobilerden adam bulmadın mı?
Sistem gayet iyi. Aldıkça puan artıyor yenildikçe de azalıyor. Hile dışında güzel bir rank sistemi. Azıcık zorluk olması da normal ki herkes yüksek elolara çıkmasın. 15-20k elosunda gidip geliyorum oralarda bile çoğu zaman kötü oyuncu geliyor takıma. 2700 eloda taşıyamıyorsan yüksek elolarda dayanamazsın zaten knk.

Xenoglo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batu Çimen
2700 olmak büyük başarı. Evet bazen iyi oynasan da kaybedebiliyorsun, rekabetçi oyunların hepsinde olabilecek bir şey bu fakat 2700 nasıl düştün? Lobilerden adam bulmadın mı?
Sistem gayet iyi. Aldıkça puan artıyor yenildikçe de azalıyor. Hile dışında güzel bir rank sistemi. Azıcık zorluk olması da normal ki herkes yüksek elolara çıkmasın. 15-20k elosunda gidip geliyorum oralarda bile çoğu zaman kötü oyuncu geliyor takıma. 2700 eloda taşıyamıyorsan yüksek elolarda dayanamazsın zaten knk.
Lobiler de adam yokki Türkler geliyor dalga geçip çıkıyor yabancılarda zaten anlaşamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk sana katılmıyorum sistem sorunlu 5 maçtır iyi oynayıp her maç rahat 30 vuruyorsam benim rankım üste olmalıdır ama bu saçma trol takımlardan dolayı çıkamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben csgoda oynadım csgoda daha iyiydi rankın neyse ona göre adam veriyordu şimdi tam tersi seçkini yeni almış rank oynamamış adamları veriyor sonra lose

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Knk sana katılmıyorum sistem sorunlu 5 maçtır iyi oynayıp her maç rahat 30 vuruyorsam benim rankım üste olmalıdır ama bu saçma trol takımlardan dolayı çıkamıyorum
Steam linkini atabilir misin knk?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Faceit ile oyna hem ödül kazanırsın hemde kötü oyuncu gelme olasılığı çok düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler