Arama sonuçları: *

1. M

Gta Online Hile Yapsam Ban Yer Miyim?

Cheat Engine ile yiyorsun, bence yapma. Satan kişilerden satın al. 1 yıl önce 600m para ile 300 level almıştım. İstiyorsan linkini atayım.
  2. M

CSGO yeni kasa geldi !! (Para Kasma)

Prime gerekli. 1656793791 Uzun süre girmeyen hesaplarda daha kolay düşebiliyor
  3. M

Hiçbir kasa öyle düşmüyor hemen. Rüyalar ve Kabuslar kasası bile 15 TL.
  4. M

Dibi görmez aylarca. 20 TL civarlarında kalacaktır uzun süre.
  5. M

Evet düşüyor ama şans işi.
  6. M

En kötü 30 TL'den satarsın 15 gün sonra. Ben de gece düşürüp 330 dan sattım. Keşke önceden mobil indirip aktif etseydin :(
  7. M

Maalesef premium olması gerekiyor.
  8. M

İlk geldiğinde ihtimal yüksek olduğu için oynadığın takdirde elbet bir maç sonu atacaktır.
  9. M

Hayır, istersen 0 vur farketmiyor. Rastgele düştüğü için oynanış ile alakasız.
  10. M

Rekabetçi gir, oyun sonu şansa bağlı düşüyor.
  11. M

CSGO yeni kasa geldi. Yüksek fiyattan satılıyor, eğer oynayıp düşürürseniz, satıp istediğiniz oyunu alabilirsiniz. Kasa ilk geldiğinde şansa düşürüp 330 TL'den sattım. Bir müddet yüksek fiyatlardan satılır, aylarca da 20 TL bandına sabitlenir. Düşme şansı ilk çıktığı zamanlar yüksek olduğu için...
  12. M

Cs Go Bırakıyorum neden mi?

1400 saatim var ben de aynı sorunu çekiyorum. Arkadaşla birlikte Çift keleş'den yukarı çıkamıyoruz. 2 kişi giriyoruz 3 bot gelip 5-10 vuruyor. 30 vurduğum halde yenilip rank düşüyorum. Cidden çıldırttı beni.
  13. M

CS GO Major kapsül fiyatlarındaki düşüşler

4.15 fiyatına indirimde 85 tane kapsül aldım fakat şu an fiyatlar çok düştü, satınca fazla komisyon kestiği için zarardayım. Gittikçe fiyat düşüyor. Satmalı mıyım yoksa beklemeli miyim ?
Top Bottom