wake up to reality
80+ Silver
yoldaş girsem de düşer mi?
Evet düşüyor ama şans işi.yoldaş girsem de düşer mi?
Kasa anlık 120 ₺ 1 hafta içinde dibi görürCSGO yeni kasa geldi. Yüksek fiyattan satılıyor, eğer oynayıp düşürürseniz, satıp istediğiniz oyunu alabilirsiniz. Kasa ilk geldiğinde şansa düşürüp 330 TL'den sattım. Bir müddet yüksek fiyatlardan satılır, aylarca da 20 TL bandına sabitlenir. Düşme şansı ilk çıktığı zamanlar yüksek olduğu için defalarca düşürebilirsiniz. Önceki kasadan 10-15 civarı düşürmüştüm.
Alıntıyı görüntüle
Dibi görmez aylarca. 20 TL civarlarında kalacaktır uzun süre.Kasa anlık 120 ₺ 1 hafta içinde dibi görür
BU Sandığı gece düşürdüm 300 TL ediyordu steam guard denilen saçmalık yüzünden satamadım kasayı 15 gün bekle diyor 15 güne zaten kasanın değeri kalmıyor.
300 olduğu için tahminim 50 civarı. İndirimler olduğu için daha az bir fiyata düşebilir.Dibi görmez aylarca. 20 TL civarlarında kalacaktır uzun süre.
Zannetmiyorum max 2 hafta sürer 5-7 civarlarına gitmesiDibi görmez aylarca. 20 TL civarlarında kalacaktır uzun süre.
Fun sunucularında belli dakikalarda şansa düşüyor ya da kimseye düşmüyor genelde 3dkDüşürmek için ne yapmak lazım?
Ölüm maçı gir konsola +right yaz afk bırak. Düşmesi şans işi belli bir zamanı yok.Rekabetçi oyunlarda çok kötüyüm de ihtimali çok düşük değil mi? Saatlerce oynamak gerekir
Sağ olun hocan oynayacağımdan sormadım merak etmiştim sadeceÖlüm maçı gir konsola +right yaz afk bırak. Düşmesi şans işi belli bir zamanı yok.
Fun sunucularında belli dakikalarda şansa düşüyor ya da kimseye düşmüyor genelde 3dk
Veya normal maç oynayarak
Hiçbir kasa öyle düşmüyor hemen. Rüyalar ve Kabuslar kasası bile 15 TL.Zannetmiyorum max 2 hafta sürer 5-7 civarlarına gitmesi
Oyunu bırakmıştım 1 sene falan oluyor girmiyorum sırf kasa düşürmek için indirdim ve ilk ölüm maçında kasa düştü şansa bak.CSGO yeni kasa geldi. Yüksek fiyattan satılıyor, eğer oynayıp düşürürseniz, satıp istediğiniz oyunu alabilirsiniz. Kasa ilk geldiğinde şansa düşürüp 330 TL'den sattım. Bir müddet yüksek fiyatlardan satılır, aylarca da 20 TL bandına sabitlenir. Düşme şansı ilk çıktığı zamanlar yüksek olduğu için defalarca düşürebilirsiniz. Önceki kasadan 10-15 civarı düşürmüştüm.
Alıntıyı görüntüle
Oh my godOyunu bırakmıştım 1 sene falan oluyor girmiyorum sırf kasa düşürmek için indirdim ve ilk ölüm maçında kasa düştü şansa bak.
Alıntıyı görüntüle