Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

GTA Online Social Club bağlanmıyor

Rockstar sunucuları bakımda olabilir, belki sorun sizlik olmayabilir.
  2. MeynnZenith

3060 Tİ WARZONE 2.0 SORUN

Optimizasyonu berbat ötesi diyorlar. Ben de az önce indirdim, test edip konu açarım muhtemelen bugün.
  3. MeynnZenith

Valorant Haksız Kalıcı Ban

3. parti yazılım olarak hile programları haricinde başka bir uygulama da buna neden olmuş olabilir. Destek'e yazdıysanız ve size olumsuz yönde yanıt geldiyse çok zor kaldırmak. Kuzeninizin hesabı da bir süre sonra ban yer büyük ihtimalle çünkü yediğiniz ban cihaz banıymış. Geçmiş olsun şimdiden...
  4. MeynnZenith

R6 DA SAÇMA DONMA SORUNU

Benim fikrimin böyle olmasının birçok nedeni var: 1) Oyunun online olması (online oyunlar SSD'de daha stabil ve düzgün çalışır) 2) Kullandığınız depolama aygıtının HDD olması 3) 4 senelik bir HDD olması (4 sene içerisindeki kullanımınıza bağlı olarak eskimiş olabilir)
  5. MeynnZenith

R6 DA SAÇMA DONMA SORUNU

Sorun büyük ihtimalle oyunun HDD'ye kurulu olmasından kaynaklı, bir de 4 senelik bir HDD'ymiş. Hor kullanılmış ya da direkt kötü bir HDD ise bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz. Hatta direkt çoğu HDD'de böyle sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
  6. MeynnZenith

Game satış dava açacağını söylüyor

En iyisi ne kadara sattıysan parasını geri ver, senin de başın ağrımasın arkadaşın da sinirleri gerilmesin.
  7. MeynnZenith

Yardım A way out'a multiplayer giremiyoruz

Ben de aynısını dedim zaten.
  8. MeynnZenith

Şimdi bir göz attım, şöyle yapman gerekiyormuş: Steam'den aldıysan oyuna girip online oyuna başla ve lobideyken istediğin bir arkadaşını davet et. Arkadaşına gelen davette oyunun senle oynayabileceği bir ücretsiz sürümü açılıyor.
  9. MeynnZenith

Satın almadan önce "Satın Al" seçeneğinin altında bir seçenek daha olması lazım, adını tam hatırlamıyorum ama İngilizcesi "Play with Friend Pass".
  10. MeynnZenith

Konuyla belki alakasız olabilir ama bilmeniz gerek diye düşünüyorum. Oyunu birinizin alması yeterli, iki kişinin de almasına gerek yok.
  11. MeynnZenith

CS:LO???????????????

?
  12. MeynnZenith

Crackli FH 4'te online giremiyorum

Ah be dostum. Ben crack işlerine uzak olduğum için nasıl yapacağını bilmiyorum. Sadece bu tür işlerin riskli ve yapılmaması gerektiğini biliyor ve savunuyorum.
  13. MeynnZenith

Crackli FH 4'te online giremiyorum

Çok nadir ve yapması da zor diye biliyorum. 1657004666 Oyun indirimlerde full paketli hali ile 50TL civarlarına düşüyor. Sen zaten crack'li indirmişsin, online girmekte sorun yaşaman normal. Üstelik crack içeriklerde online oynamak için hesabını girmemeni öneririm, tehlikeli bir durum.
  14. MeynnZenith

Genshin Impact'ı öğretecek biri var mı?

Yaptığın şey konuyla alakasız diyoruz biz. Sen öyle düşünmesen bile daha konuşmanın başından beri herkese atar yapar tarzda yazıyorsun, bana da aynı şekilde kinayeli ve seviyesiz bir şekilde hitap ediyorsun.
  15. MeynnZenith

Genshin Impact'ı öğretecek biri var mı?

Adam oyunu oynamaya karar vermiş, başlamak istemiş ve ona öğretecek birini bulmak için konu açmış. Konu "Genshin Impact oynanır mı" değil fark ettiysen. Başlığın Genshin Impact olması, senin oyunla ilgili her yorumunun konu ile alakalı olduğu anlamına gelmez.
  16. MeynnZenith

LoL'de en sevdiğiniz replik nedir?

Tam kamyonun arkasına yazmalık sözler, 10/10.
  17. MeynnZenith

VALORANT RANDOM HESAP ALDIM BANLI VERDİLER

"Bu bana biraz abartı geldi be..." - You Know Who
  18. MeynnZenith

Rockstar games social club 1002 hatası

Gelişmiş kısmına baktınız mı?
  19. MeynnZenith

COD:Warzone eski haline dönecek mi

Dedim ya, Apex sarmıyor. PUBG de artık bildiğin mobil oyun gibi oldu. Büyük ihtimalle yine BF1 ya da BFV döneceğim.
  20. MeynnZenith

COD:Warzone eski haline dönecek mi

Kanka sal valla ya, ben anlamadım arkadaşın sorununu. Neden bu kadar garip bir yaklaşımı var acaba. 1649103124 Ben yüklemek istiyordum. Ne açıdan bozuldu ki oyun? Sadece map gelmedi mi? Oyunu bozacak o derece ne yaptılar?
Top Bottom