Neler Yeni

GTA Online Social Club bağlanmıyor

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Eminoğlu
GTA Online oynamak istiyorum fakat girmeye çalıştığımda "sorry Social Club is currently experiencing technical difficulties" yazan bir uyarı alıyorum ve story mod açılıyor. Birkaç gün önce böyle bir sorun yoktu ancak interneti değiştirdik ve GTA Online'a giriş yapamıyorum. DNS ayarlarını değiştirdim ama işe yaramadı. Güvenli internet hizmetini de kapattım halen çözülmedi. Oyunu Steam'den aldım. Social club'ın internet sitesi de açılıyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
GTA Online oynamak istiyorum fakat girmeye çalıştığımda "sorry Social Club is currently experiencing technical difficulties" yazan bir uyarı alıyorum ve story mod açılıyor. Birkaç gün önce böyle bir sorun yoktu ancak interneti değiştirdik ve GTA Online'a giriş yapamıyorum. DNS ayarlarını değiştirdim ama işe yaramadı. Güvenli internet hizmetini de kapattım halen çözülmedi. Oyunu Steam'den aldım.
Rockstar sunucuları bakımda olabilir, belki sorun sizlik olmayabilir.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
GTA Online oynamak istiyorum fakat girmeye çalıştığımda "sorry Social Club is currently experiencing technical difficulties" yazan bir uyarı alıyorum ve story mod açılıyor. Birkaç gün önce böyle bir sorun yoktu ancak interneti değiştirdik ve GTA Online'a giriş yapamıyorum. DNS ayarlarını değiştirdim ama işe yaramadı. Güvenli internet hizmetini de kapattım halen çözülmedi. Oyunu Steam'den aldım. Social club'ın internet sitesi de açılıyor.
Hocam modemi kapatıp 5 dakika sonra açar mısınız? Social club bende de hata veriyordu ben böyle çözmüştüm.

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Eminoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam modemi kapatıp 5 dakika sonra açar mısınız? Social club bende de hata veriyordu ben böyle çözmüştüm.
tamam hocam deniyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam yine aynı hatayı veriyor. Oyun açılıyor ancak Inıtializing Social Club yazısı aşşağıda dönüyor ve sonra Entering story mode yazıyor. Uyarı veriyor

Son düzenleme:

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
tamam hocam deniyorum hemen

Yok hocam yine aynı hatayı veriyor. Oyun açılıyor ancak Inıtializing Social Club yazısı aşşağıda dönüyor ve sonra Entering story mode yazıyor. Uyarı veriyor

Hocam burda arkadaş çözmüş istiyorsanız bir deneyin.

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Eminoğlu
Rockstar sunucuları bakımda olabilir, belki sorun sizlik olmayabilir.
Hocam belki de olabilir diyerek düşünüyordum ama internetten araştırdım böyle bir sıkıntı görünmüyor son 1 haftadır bu şekilde bir raporlama olmamış.

bakıyorum hocam

Hocam birazdan müşteri hizmetlerini arayıp sebebini sorucam belki onlar çözebilir.

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Eminoğlu

Hocam sorunu çözdüm. Modem üzerinden bilgisayara bağlı kabloyu çıkartıp telefonun kablodan internetine bağladım bilgisayarı, GTA'ya giriş yaptım sonradan önce bilgisayarın ethernet kablosunu modem'e tekrar takıp telefonu çektim ve düzeldi oyun. Sonunda ya 3-4 gündür uğraşıyordum bu arada yardımcı olduğun için çok sağol kardeşim hayırlı günler <3

Top Bottom