Arama sonuçları: *

1. Nquyen

New world hala oynanır mı ?

Yeni güncelleme ile oyun değişti baya onu bekle
  2. Nquyen

Yardım Counter Strike 2 topluluk sunucusundan virüs bulaşır mı ?

Dünyaca ünlü hackerlar kurmadiysa bir şey olmaz
  3. Nquyen

CS2 YENİ GÜNCELLEME SIZINTILARI! (19 HAZİRAN)

Yorumuma göre oynamış gibi duruyorum 🗿
  4. Nquyen

Volada ki 12 yaş bebelerin ve ergenliğe yeni girmiş kızların seslerini duymaktansa toxis Rusları dinlerim daha iyi 😁 vallahi ülke sunucu olsa oynanır ama Türkler oyunun içine etmiş katlanacak gibi değil
  5. Nquyen

Valoya kadar ciddiye alıyordum sonra gümledim puhahaha
  6. Nquyen

Game satış dava açacağını söylüyor

Hiç bir yasal bağlayıcılığı yoktur 👍 hesap sattınız ve bir ay sonra çaldırmış burada sizi bağlayan bir şey yok bu yüzden bu tarz kişilerin dediğine inanmayın birde 5k dolar diyor orada anırdım resmen 😁 10 yaşında çocuk kandırıyorlar sanki sen korkma istersen Erdoğan'a söylesin bir şey yapamazlar...
  7. Nquyen

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

Benzeri var çok tutulmaz 👍 ilk hafta oyuncu rekoru kırar sonra çoğu kişi bırakır. Smite 2 çıkacak ona benzer bir oyun olacak buda ama sorun şu ki bu tarz oyunların kitlesi çok kısıtlı ve herkese hitap etmiyor.
  8. Nquyen

Forum Üyelerinin Online Oyunlardaki Rankları Ne?

Adamlar baseden öldürcek beni utanmasa 😁birde 100lv bunlar ban da yemiyor
  9. Nquyen

İyi oynarım ikisini de ama war thunder hile yüzünden bıraktım
  10. Nquyen

Türkiye: level 1 işçi
  11. Nquyen

Genellikle strafe at diyolar ama e sporcular neredeyse hep CTRL basıyorla neden?

Ctrl basmayın derken her yerde basmayın demek istiyor ama çoğu durumda Ctrl basmak hayat kurtarıyor. Mesela duvar kenarindasın burada Ctrl basarsan ölürsün çünkü duvardan hızlı bir şekilde çıkıp vurup hemen geri duvara dönmen gerekiyor tabii burada ping ve monitör gecikmesi çok önemli tabii...
  12. Nquyen

MMORPG hayranlarından öneri isteği

Pardon konuyu açan kişi sandım sizi Intel grafik filan diyince açmaz dedim
  13. Nquyen

Para kazanmadigin oyunların çoğu film gibi grafiği olan ve içine çeken oyunlar yani sistemin iyi olması lazım ve steamde genelde bu tarz mmorpg oyunlar var
  14. Nquyen

Aktif şekilde oynadığım bir oyun ve kesinlikle parasız oynanmıyor 👍 hatta en pahalı oyunlardan biridir kendisi çünkü premium almak zorundasın yoksa afk kasılma açamıyorsun slot drop oranları aşırı düşüyor ve Gold oranı yarı yarıya azalıyor. Onun dışında meslek var oyunda yeni güncelleme ile ona...
  15. Nquyen

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

Elon düşük muhtelemen biz 10 yıldır oynuyoruz yeni başlayan biri hile az olduğunu düşünüyorum diyorsa elosu düşüktür çünkü hileler suprem ve globalde en çok geliyor 👍 ayrıca legid diye tabir ettiğimiz yöntem var yani bir oyuncu sadece wall açıyor ve takıma Info veriyor ama bu infolar basit yani...
  16. Nquyen

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

CS go prime alıp faceit gireceksin 👍 orada hile olmaz ve para kazanma ihtimalin yüksek ama orada ki çoğu kişi global seviyesinde faceit 10 olanlar içerisinde e sporcularda var. Rakiplerin bunlar olacak ve adamlar seni imkansız gibi vursalarda korkma hile değil yetenek.
  17. Nquyen

Fazla Zaman İstememeyen MMORPG önerisi

para kazanmak için oynanıyor yoksa zevk alıncak bir yanı yok
  18. Nquyen

Rise online mmorpg değil tamamen knight online çakması hatta kodları bile aynı. Türk oyunu ama çoğu şey ingilizce çünkü yazılım kodu hazır kopya. Oyuna para yatırıp farm yapıp GB olarak satarsın başka bir amacı yok rp yapamıyorsun ve mor item ile turuncu arasında ki hasar farkı çok az ama fiyat...
  19. Nquyen

The Quinfall 30 ocakta çıkıyor ona başlayın
  20. Nquyen

OPEN LOOT UN "BİGTİME" OYUNU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Buna benzer oyun vardı ve para harcaman gerekiyordu cephane mermi için ve şans işi yarattıktan 20bin dolarlık token de düşebilir ya da yaratığı kesmek için harcadığınız cephane parasıni bile çıkaramayacak seviyede token de düşebilir.
Top Bottom