Neler Yeni

Game satış dava açacağını söylüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusufilhan
kanıtı yoksa iftira atmış olur bu sefer sen haklı çıkarsın ;)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Yalaaaaaaaaaan hiçbir cacık çıkmaz sırf göz korkutma. 1 ay sonra hesaba bir şey olmuş Allah bilir ne oldu kim çaldı kime verdi şifreyi nerden bileyim ben.

Ybr125esd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağrı
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
Dostum aynı olay benimde başıma geldi hesabı geri almadım sahibi banlatmış hesabın parasını geri ver diyor sana bir şey oldu mu lütfen rica etsen cevap verir misin senin için hesap açtım

TESISAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Faruk
Dostum aynı olay benimde başıma geldi hesabı geri almadım sahibi banlatmış hesabın parasını geri ver diyor sana bir şey oldu mu lütfen rica etsen cevap verir misin senin için hesap açtım
kanka hiçbir şey olmaz rahat ol alan arkadaş enayi arıyor kâle alma engelle gitsin

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Bahadır Atasoy
Hiçbir şey olmaz raad kal

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
Hiç bir yasal bağlayıcılığı yoktur 👍 hesap sattınız ve bir ay sonra çaldırmış burada sizi bağlayan bir şey yok bu yüzden bu tarz kişilerin dediğine inanmayın birde 5k dolar diyor orada anırdım resmen 😁 10 yaşında çocuk kandırıyorlar sanki sen korkma istersen Erdoğan'a söylesin bir şey yapamazlar o satış anında dünyanın sözleşmesi var hepsini kabul etmiş sayılır o hesabı alırken 👍 sakın para filan yollamayın iyi kerizlenirsin

brsokcu

80+ Bronze
gamesatış bu konuda inanılmaz acemi maalesef ama satış yasal olmadığı için gayet normal buluyorum alıcıyı korumalarını.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mirhan Yalçın
böylelerinden korkma adam istediğini elde etmiş korkutmuş seni, hiç bişey olmaz açıklamış arkadaşlar zaten

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür
KONU 2 YILLIK.

YAZMAYIN.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
foruma bir odun dalmış ondan dolayı konu hortlamış

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
hacı uzatmayın konuyu @Hamit_61 sonuç noldu hocam bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kara
Hocam bakın hiç umursamayın olaydan haberiniz yokmuş gibi davranın, eğer 5000$ diye tuttururlarsa b*şını alırsınız dersen ben işe yarayacağını düşünüyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,616
Üyeler
164,536