Yusufilhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
kanıtı yoksa iftira atmış olur bu sefer sen haklı çıkarsın 
Dostum aynı olay benimde başıma geldi hesabı geri almadım sahibi banlatmış hesabın parasını geri ver diyor sana bir şey oldu mu lütfen rica etsen cevap verir misin senin için hesap açtımGame satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
kanka hiçbir şey olmaz rahat ol alan arkadaş enayi arıyor kâle alma engelle gitsinDostum aynı olay benimde başıma geldi hesabı geri almadım sahibi banlatmış hesabın parasını geri ver diyor sana bir şey oldu mu lütfen rica etsen cevap verir misin senin için hesap açtım
Hiçbir şey olmaz raad kalDostum aynı olay benimde başıma geldi hesabı geri almadım sahibi banlatmış hesabın parasını geri ver diyor sana bir şey oldu mu lütfen rica etsen cevap verir misin senin için hesap açtım
Hiç bir yasal bağlayıcılığı yokturGame satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
böylelerinden korkma adam istediğini elde etmiş korkutmuş seni, hiç bişey olmaz açıklamış arkadaşlar zatenGame satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
250 liralık hesap için 5000 dolar ödetmezler olm saçmalamane biliyim kanka tc falan varya şimdi
foruma bir odun dalmış ondan dolayı konu hortlamışDostum aynı olay benimde başıma geldi hesabı geri almadım sahibi banlatmış hesabın parasını geri ver diyor sana bir şey oldu mu lütfen rica etsen cevap verir misin senin için hesap açtım