Game satış dava açacağını söylüyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Hamit_61

80+
Reaksiyon skoru
10
Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
valorant hesabı satmak yasak zaten riot tarafınca o sorun yaratmış olabilir

Hocam Hesap Satmak Yasak Olduğu İçin Yasal Yönde Çok bir deliliniz yoksa haklı çıkmayabilirsiniz.

Arkadaşlar yazıyı okumuyor musunuz? davayı riot games açmıyor, açamaz da zaten. Riot games "hesap satmak yasak krdşm" yazmasının kanuni bir bağlayıcılığı yok en fazla hesabınızı engellerler, bu arkadaşın bahsettiği mevzu kişiye hesabını satıp sonrasında da alan kişi satıcı hesabı geri çaldı diye şikayet etmesi durumu söz konusu, bu site ile alakalı bir sürü şikayet ve dava mevzusu var, büyük bir sorun olacağını sanmıyorum ama uğraştırabilir sizi, eğer gerçekten dava açılırsa masraflar v.s yıpratır sizi, sattığınız hesap ucuz bir şey ise ücretini iade edin gitsin başınızı ağrıtmaya değmez.

Birader hesap ticareti yasak olan bir oyunda ne davasından bahsediyorsun? Adamın hesabı satın alması yasak zaten bir de kanunlar onun yanında mı olacak? Hiçbir şey olmaz, hoşt de gitsin.
adam mahkemeye verirse avukat masrafı vs bi ton şey çıkcak en iyisi parayı iade edip uğraşmamak

En iyisi ne kadara sattıysan parasını geri ver, senin de başın ağrımasın arkadaşın da sinirleri gerilmesin.

Birader hesap ticareti yasak olan bir oyunda ne davasından bahsediyorsun? Adamın hesabı satın alması yasak zaten bir de kanunlar onun yanında mı olacak? Hiçbir şey olmaz, hoşt de gitsin.
Yasak olabilir Ama gamesatışta hesap satmak yasak değil öyle düşünmek lazım + olarak bilmiyorum yaa kafam karışık

Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
Hesabı sen mi açtın? Yoksa başkasından mı aldın?

Alan kişinin sorumluluğunda. 2 gün sonrada çalıntı çıksa bile hiçbir dava açamazlar.

Bu tamamen hesabı satın alan kişinin sonucu. Hesap satmak zaten yasak dava açsa bile bir şey olamaz. Boşuna avukat parası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,714
Üyeler
192,777
Son üye
salih4146
Geri