Neler Yeni

Game satış dava açacağını söylüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hamit_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdulhamit Çoşkun
Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
valorant hesabı satmak yasak zaten riot tarafınca o sorun yaratmış olabilir

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Arkadaşlar yazıyı okumuyor musunuz? davayı riot games açmıyor, açamaz da zaten. Riot games "hesap satmak yasak krdşm" yazmasının kanuni bir bağlayıcılığı yok en fazla hesabınızı engellerler, bu arkadaşın bahsettiği mevzu kişiye hesabını satıp sonrasında da alan kişi satıcı hesabı geri çaldı diye şikayet etmesi durumu söz konusu, bu site ile alakalı bir sürü şikayet ve dava mevzusu var, büyük bir sorun olacağını sanmıyorum ama uğraştırabilir sizi, eğer gerçekten dava açılırsa masraflar v.s yıpratır sizi, sattığınız hesap ucuz bir şey ise ücretini iade edin gitsin başınızı ağrıtmaya değmez.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Birader hesap ticareti yasak olan bir oyunda ne davasından bahsediyorsun? Adamın hesabı satın alması yasak zaten bir de kanunlar onun yanında mı olacak? Hiçbir şey olmaz, hoşt de gitsin.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Birader hesap ticareti yasak olan bir oyunda ne davasından bahsediyorsun? Adamın hesabı satın alması yasak zaten bir de kanunlar onun yanında mı olacak? Hiçbir şey olmaz, hoşt de gitsin.
adam mahkemeye verirse avukat masrafı vs bi ton şey çıkcak en iyisi parayı iade edip uğraşmamak

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
En iyisi ne kadara sattıysan parasını geri ver, senin de başın ağrımasın arkadaşın da sinirleri gerilmesin.

Hamit_61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdulhamit Çoşkun
Yasak olabilir Ama gamesatışta hesap satmak yasak değil öyle düşünmek lazım + olarak bilmiyorum yaa kafam karışık

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Game satışdan valorant hesabı sattım ve alıcı 1 ay sonra çalındığını iletti ben ise bir şey yapamayacağımı söyledim ve game satış dava açılcağını bildirdi
hiçbirşeyden haberim yok ve böyle bir durumla karşılaşıyorum 5000 dolar falan diyorlar ne yapmam gerekiyor dava açıldı nolcak yardımcı olurmusunuz
Hesabı sen mi açtın? Yoksa başkasından mı aldın?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alan kişinin sorumluluğunda. 2 gün sonrada çalıntı çıksa bile hiçbir dava açamazlar.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Bu tamamen hesabı satın alan kişinin sonucu. Hesap satmak zaten yasak dava açsa bile bir şey olamaz. Boşuna avukat parası

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,235
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom