Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Valorant 60hz ile çıkılabilecek max rank nedir?

İmo gördüm
  2. OdinSonThoR

Fortnite 2023 oynanir mı?

4-5 senedir oynuyorum açık açık söyleyeyim rahat Fortnite oynamak için pc topladım. FPS drop garanti olacak iyi pcn bile olsa. Arkadaşın varsa duo başlamanı öneririm. Yapılı moda takılma direk inşasız moduyla başla oyuna alış. Eğer uzun süreli oynayacaksan 1 yıla yakın kesinlikle BP al sana uzun...
  3. OdinSonThoR

VALORANT SEMAVİ YELPAZE ALINIR MI ?

Alınmaz bir çok pişman olan arkadaşım var yeni gelen yelpaze bence daha iyi
  4. OdinSonThoR

Valorant en iyi vandal hangisi?

Yanlış konuya mesaj attım asdljhsdajk Çoğunluk Yağmacıya tapıyor bence liste alttadır. Bence alma 1-Asil en ama en iyisi sesi tap için uygunluğu reloadı sadeliği mükemmel 2-Yağmacı 3-Diğerleri (Lolipop, RGX, Işık Muhafızı, Yitik, Köken, Champions, Gaia'nın İntikamı, Neptün, Viran)
  5. OdinSonThoR

2022 de Fortnite Oynanır mı?

Ben cidden çok seviyordum mutluydum oynarken artık mutlu değilim oynamıyorum. Yapısız modu ben gram sevmiyorum bunca yıl bildiğim modu oynarım :) Arena ise botlarla dolu!?? Arkadaşımla vs atmaya girerdik eskiden duygulandım.
  6. OdinSonThoR

2022 de Fortnite Oynanır mı?

Nasıl buldun ben bilmem kaç yıldır oynuyorum daha kadın oyuncu denk gelmedi neyse gamer sevgili hayali kurmaya devam :(
  7. OdinSonThoR

Valorant Kaydetme Programı

insights gg olması lazım
  8. OdinSonThoR

Tügva Cs:go E-spor Turnuvasi

Bazı kurallar dahilinde paraya birazcık tapan biriyim Valorant geçmemiş olsam ve takımıma küfür edip ayrılmamış olsam para yemeyi göze alırdım
  9. OdinSonThoR

Yardım En ucuz valorant point

Battle Pass alınır. Eğer hesabında hiç skin yoksa ve bıçak istiyorsan bu battle passi al. Eğer paran olursa yeni sezon bpsini alıp bütün envanterine skin alabilirsin. Galiba durmaplay uygun 2 tane 575 vp alırsan uygun oluyor galiba. https://www.durmaplay.com/tr/store/valorant/buy/600-points-vp...
  10. OdinSonThoR

Forum, Valorant Gece Pazarı SS'lerini Paylaşıyor V4!

Ne zaman gece pazarı gelse normal marketimden bir skin alırım. 4 önce ki gece pazarında normal marketten iyon phantom aldım 2 önceki gece marketi geldiğinde normal marketten iyon şerif aldım Bir süredir artık entry oynamaya başladığımdan jet bıçağı istiyorum düşmüyor bugünü buldu. Kelebeğe para...
  11. OdinSonThoR

valorant hesabım kaç tl eder

Hesap bronz olduğu için çok para etmez. 240 tl fln maks teklif gelebilir
  12. OdinSonThoR

Valorant hesabım kaç tl eder

Riot'a göre hesap satıp-almak yasak. Satışa çıkacak hesaplar çok da para etmez. Eğer dolandırılırsan arayacak hakkın olmaz. Eğer bir arkadaşın arıyorsa yakın çevrene sat 220tl den fazla verilmeyeceğini düşünüyorum.
  13. OdinSonThoR

Önerebileceğiniz İO oyunları

Agalarla sabaha kadar io oyunları oynuyoruz da var mı önerebileceğiniz oyun Agar.io ,slither.io ,wormax.io , mope.io oynadık. TOP 10 da 4 Türk keyif alıyoruz var mı önerebileceğiniz bu tür oyunlar.
  14. OdinSonThoR

CS:GO'da hile devri bitti mi?

Hayır. CSGO e-spor konusunda biraz biraz olabilir ama oynama konusunda asla.
  15. OdinSonThoR

Lol Valorant düzeldi

Wakie wakie
  16. OdinSonThoR

VALORANT Sunucuları Yine Çöktü...

Tam reka başlatıyordum afdgdfsgsd cs gireyim bari
  17. OdinSonThoR

Valorant için uygun fiyatlı ve güvenilir vp nerden alabilirim

Kesinlikle trendyol. Eğer 47 tl ise oradan al
  18. OdinSonThoR

VALORANT Yeni Savaş Bileti ve Yeni Ajan! | BLM3 KSM1

Dün bıçağı sızdırmışdım konusu da açıldı ama fazla öne çıkaramadım :(
  19. OdinSonThoR

BİM ve ŞOK RP fiyatları ne kadar?

Tavsiyem FOXNGAME den almandır.
  20. OdinSonThoR

VALORANT'ın yeni haritası Hawaii'de geçecek!

Riot yanlışlıkla NA'e gelecek güncellemenin dosyalarını yayınlamıştı, Data miningcilerin bulduğu bazı şeyler. Bir süredir ortada geziyor :3
Top Bottom