Bestsanal buldum guvenilirmi.Arkadaşlar merhabalar. En ucuz vp nereden alabilirim. Bir de bu sezonki battlepass Alınır mı?.
Hocam diğer battlepass ne zmn gelcek bve bir de bu battle pasını alayım diğerini miBattle Pass alınır.
Eğer hesabında hiç skin yoksa ve bıçak istiyorsan bu battle passi al.
Eğer paran olursa yeni sezon bpsini alıp bütün envanterine skin alabilirsin.
Galiba durmaplay uygun 2 tane 575 vp alırsan uygun oluyor galiba.
1200 çekeceksen üstüne ekle 1400 çek durma playden![]()
Valorant 3500 Points VP satın al | %10 indirim
**Valorant 3500 Points satın al**ma işleminden sonra Epin Kodu olarak teslim edilir. **Valorant 3500 VP** ile mağaza üzerinde bulunan silah, kostüm ve karakterleri satın alabilir, doyasıya harcayabilirsiniz.www.durmaplay.com
Yeni sezon battle pass i aşağıda.
Neden 1400 cekiyim anlamadım. Her battle pass 1000vp degilmi?Battle Pass alınır.
Eğer hesabında hiç skin yoksa ve bıçak istiyorsan bu battle passi al.
Eğer paran olursa yeni sezon bpsini alıp bütün envanterine skin alabilirsin.
Galiba durmaplay uygun 2 tane 575 vp alırsan uygun oluyor galiba.
1200 çekeceksen üstüne ekle 1400 çek durma playden![]()
Valorant 3500 Points VP satın al | %10 indirim
**Valorant 3500 Points satın al**ma işleminden sonra Epin Kodu olarak teslim edilir. **Valorant 3500 VP** ile mağaza üzerinde bulunan silah, kostüm ve karakterleri satın alabilir, doyasıya harcayabilirsiniz.www.durmaplay.com
Yeni sezon battle pass i aşağıda.
Hocam her battlepass 1000vp degilmi? Ben diğer abinin neden 1400cek dediğini anlamadım.Trendyoldan al. En ucuz fiyatlar orda oluyor genelde. Hem de güvenilir. Bide düzenli takip edersen arada indirim yapiyorlar çok daha uyguna geliyor
Bp için 1000 lazım ya o yüzden 2 tane 575 alma 1 tane 1400 al demeye çalışmış sanırım. Ama 575 almak daha mantıklı diğerinin fiyatı pahalıya geliyorHocam her battlepass 1000vp degilmi? Ben diğer abinin neden 1400cek dediğini anlamadım.
Şöyle 75tl 1200vp sizce bekliyom alıyım mi diğerini yoksa bunu mu alıyım. Bir de battlle pass ne kdr kalıyor.Bp için 1000 lazım ya o yüzden 2 tane 575 alma 1 tane 1400 al demeye çalışmış sanırım. Ama 575 almak daha mantıklı diğerinin fiyatı pahalıya geliyor
ArkadasinŞöyle 75tl 1200vp sizce bekliyom alıyım mi diğerini yoksa bunu mu alıyım. Bir de battlle pass ne kdr kalıyor.
Arkadaşın gönderdiği 575 vp 37 olandan 2 tane alabilirsinŞöyle 75tl 1200vp sizce bekliyom alıyım mi diğerini yoksa bunu mu alıyım. Bir de battlle pass ne kdr kalıyor.