Arama sonuçları: *

1. QİKUA

BF1 VS BF4 VS BF3 VS BF 2042

Battlefield 3 hikaye olarak bence güzel onuda ekleyebilirsin. Aralarından 2042 derim oyunu geliştirmişler ilk çıktığından bu yana bir de yeni bence 2042 alınabilir.
  2. QİKUA

Yardım Işık Muhafızı Vandal alınır mı?

Değmez
  3. QİKUA

RGX Kelebek VS Yağmacı Karambit Mi?

Karambit olarak champions veya asil kelebek olarak rgx tabikide aralarından rgx
  4. QİKUA

Yardım Epic Games satın alma kanıdını nasıl göndereceğim?

Epice kayıtlı olduğun epostandan bak
  5. QİKUA

EA Play Alınır Mı? Sizce ???

Alınır bence
  6. QİKUA

Bilgisayarım CraftRise Launcher kaldırır mı?

Kaldırır zaten aman aman bir sistem istemiyor craftrise
  7. QİKUA

Yardım toxic veletlerin olmadığı kanser etmeyen online fps oyunu varmı ?

Call of duty veya battlefield gibi paralı ve sistemi yüksek oyunlar olabilir.
  8. QİKUA

Apex Legends si Pc den mi Xbox series S/X hangisi bana kolay gelir

Konsolda fps oynamak bana göre çok zor pc'de apex oynamak daha iyi ancak başka oyunlar oynayacaksanız(fps hariç)ozaman konsol alabilirsiniz.
  9. QİKUA

Craft rise oyundan atıyor.

Sildim yüklüyor şuan craftrise'yi
  10. QİKUA

Değişmiş olabilir.
  11. QİKUA

Donanım olarak laptop craftrise'yi taşır (i5 5300u 8gb am 1600 mhz r7 m260x normalde taşıyor. 1614420293 Ya onda da hep şifre ile giriyor
  12. QİKUA

Oyunda iken ping yok 17 20 arası oyundan atıyor sonra yeniden bağlan diyor ben de bağlanıyorum lobiye atıyor ordan rejoin diyorum giriyor sonra tekrar aynısı oluyor tam hatırlamıyorum ama öyle kod falan yok hata kodu vb bazen uzaktan bir bilgisayar tarafından kapatıldı vb diyor.(geçenlerde...
  13. QİKUA

30 mbps( bazen 33 oluyor) download 5 mbps upload
  14. QİKUA

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu craft rise oynarken beni ikide bir oyundan atıyor mesela tam oyundayım demir altın alacağım demir altın gelmeyince envanterime içimden "aha yine atacak" diyorum ve atıyor. Bu sorunun çözümünü biliyor musunuz?
  15. QİKUA

i5 9400F + GTX 1660 Ti Sistemim valorantta kaç fps alır

Yüksek fps alırsınız.(250 300)
  16. QİKUA

elektrikler gitti geldi bilgisayarın fanları hızlıca dönüyor ama görüntü gelmiyor

psu kötü ondan dolayı olmuş büyük ihtimal daha kaliteli markalara yönelmeniz daha iyi olacaktır.
  17. QİKUA

elektrikler gitti geldi bilgisayarın fanları hızlıca dönüyor ama görüntü gelmiyor

psu nedir psu'dan kaynaklı olma ihtimali yüksek @baltazar @Doğukan Fidan
Top Bottom