SinanFx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 167
- İsim
- SinanFx
Arkadaşlar bu fanların hızlı dönmesi benim pc de zaten sürekli var olan şey ilk açıldığında bir çözemedik. bilgisayar açıldığında wraith prsm fanı duruyor 1 saniyeliğine gözümlü görebiliyorum ancak ekran kartının 2 fanıda maximum hızda çok hızlı birşeykilde dönüyor 3-5 saniyeliğine sonra bilgisayar açılıyor buna bir çözüm bulamadık nomrla çalışsın. her neyse konuya geleyim. 1 saate aşkın elektrikler aniden gidip geldi ve bilgisayarım ekranı gitti kasanın içinde sadece ekran kartı max hızında döndü yine aynı şekil böyle bi 10 dakika (DIDIIIIII ) falan aşırı yüksek hızlı çalıştı baktım böyle donup kalmış power tuşuna basılı tuttum 1 dakikaya kadar o da işe yaramadı bende fişi çektim ozman pc kapandı sonra tekrar açtığımda yine hızlıca fanlar dönerek açıldı lütfen yardımcı olabilirmisinz bilgisayarın bu şekilde power tuşuna bile basmama rağmen bir tepki alamadım
max hız dediğim msi after burner'dan fan hızını fullemek
Not: bilgisayar kapalı iken elektriğe bağlıysa fanlar 2.3 saniye max hızda dönüyor ::::: Bilgisayar kapalı olup elektriğe bağlı olmadığında 10 saniye Max hızda dönüyor)
Sistem Özellikler
İşlemci : Amd ryzen 5 3600 (wraith prsm)
Ekran Kartı: Msi gaming Rtx2060super
anakart: asus b450 plus prime
max hız dediğim msi after burner'dan fan hızını fullemek
Not: bilgisayar kapalı iken elektriğe bağlıysa fanlar 2.3 saniye max hızda dönüyor ::::: Bilgisayar kapalı olup elektriğe bağlı olmadığında 10 saniye Max hızda dönüyor)
Sistem Özellikler
İşlemci : Amd ryzen 5 3600 (wraith prsm)
Ekran Kartı: Msi gaming Rtx2060super
anakart: asus b450 plus prime