Arama sonuçları: *

1. RTX3070

CS:GO skin market sitesi önerisi

Biraz konu dışı olacak ama skin yükseltirken satıp almak mı yoksa takas yapmak mı daha iyi, ayrıca takas toplulukları da var mı?
  2. RTX3070

Tek banka ile mi ödeme alınıyor?
  3. RTX3070

Skin alıp satmak için site önerisi arıyorum global bir site olması tercihimdir. Özellikle daha önceden deneyimleri olanlar yorumlarını yazarsa memnun olurum.
  4. RTX3070

İnceleme CS GO VS VALORANT (TARAFSIZ İNCELEME SON NOKTA)

FPS oyununda skill atma olayı hoşuma gitmiyor ve smurf olayı çok haklı ben FPS oyunlarını eğlencesine oynayan biriyim Valorant'ta bunun imkanı yok. Ayrıca Valorant'taki toxiclik CS ile yarışamaz, Valorant'ta yaşadığım toxicliği en son LoL'den hatırlıyorum (o oyunu da aynı nedenden dolayı 20...
  5. RTX3070

Tlauncher virüs mü? sorusundan sonra Tl legacy Trojen içerebilir DİKKAT!!

TLauncher Legacy'in çok fazla sahte sitesi var. Bu site gerçeği mi bilmiyorum açıkça.
  6. RTX3070

Forumdaki dolandırıcıyı açığa çıkarıyorum

Bedava nitro sunucuları gibi teşkilat, hepsi aynı mantık. Invite attır, sıraya al, sunucu aktif değil diye sat sonra baştan. Ben hatta bunların başında gerçekten büyük bir çetenin olduğunu düşünüyorum. Neyse ben konuyu takibe alayım buralar kızışır.
  7. RTX3070

Forumdaki dolandırıcıyı açığa çıkarıyorum

Hmm ilginç konu, kanıtın var mı?
  8. RTX3070

Rehber "Battlefield 2042" Hakkında

Bora 12 yoksa çöptür. Battlefield serisini hepten beri severim, fiyatı uygun olursa yüksek ihtimal alırım.
  9. RTX3070

VALORANT Server Çöküntüsünü Bilerek Yapmış Olabilir

Killjoy ulti attı yani :D. Öyle bir şey yapmazlar bence bir sürü yayın yapan kişiler filan var.
  10. RTX3070

Cs go prıme al dıyo ve xp vermıyo mac sonu

Yeni güncellemeyle böyle.
  11. RTX3070

VAC güzel bir anti-hile olursa CS:GO'ya geçer misiniz?

Bence CS'nin silah ve mermi mekaniği Valorant'a göre daha iyi, merminin nereye gittiği gerçekten anlaşılmıyor ama en azından vurulunca çoğunlukla geri dönüp karşı ateş açmak daha mümkün. Valorant'ta vurulunca çoğunlukla öyle bir fırsat olmuyor. Neredeyse her duvardan da mermi geçince bir yere...
  12. RTX3070

Bu konuda VAC'ın düzeldiğini varsayıyoruz.
  13. RTX3070

Yani bilmiyorum 1v5 kalınca ve ölünce küfür yemektense hiç anlamayayım daha iyi. (Yanlış anlaşılmasın o scope açıp ölenlerden değilim girdiğim maçların çoğunluğunda takımın birincisi oluyorum) 1620978854 Türkiye sunucusu gelmese bile en azından sunucu seçme gelmeli bazen çok uzak sunuculara atıyor.
  14. RTX3070

:D O kelime CS'nin kültürü oldu
  15. RTX3070

Ben açıkça oyundaki Rus oyuncuları Türklerden daha uyumlu buluyorum.
  16. RTX3070

Gabe'e "VAC'i geliştirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Evet, şu anda üzerinde bolca çalışıyoruz." cevabını vermiş. Eğer VAC düzelirse Valorant'tan CS:GO'ya geçer misiniz? https://www.talkesport.com/news/csgo/csgo-new-anti-cheat-system-coming-near-future-says-valve-ceo-gabe-newell/ (Toxic bir...
  17. RTX3070

CS:GO Operasyon kasalarına ne yaptınız/yapacaksınız?

Fiyat gittikçe düşüyor. Daha da düşecek gibi ama sonradan yükselmesini de bekliyorum. Ancak bu yükseliş biraz geç olabilir. Ne yapacağımı bilemedim. Siz ne yaptınız/yapacaksınız? YTD
  18. RTX3070

.

Çözümü lol oynamamak. Oyuncuları aşırı toxic dava açılsa hepsine lol yasaklanır o derece.
  19. RTX3070

Valorant TR sunucularında hile varmı. (Bazı TR oyuncularına Sitemim var)

Bu sorundan ben de sıkıntı çekmiştim hatta altta bile benim konu çıkıyor :D. Türkler maalesef sadece bu oyunda değil, her türlü online oyunda kendi milletlerine bile rahat vermiyorlar ki başkalarına versinler. Sonra da aynı kişiler neden yabancıların bize ırkçılık yaptığını merak ediyorlar...
  20. RTX3070

Valorantta nasıl lig çıkılmaz

Demir ligde demirlerle oynanmıyor ki geliyor bir Jett çekiyor operatör sonra artık ace'ler, clutch'lar vs anladın orayı. Bu yüzden CS'ye geri döndüm böyleleri yok en azından. Olsa bile CS'yi daha iyi oynuyorum.
Top Bottom