Skin alıp satmak için site önerisi arıyorum global bir site olması tercihimdir. Özellikle daha önceden deneyimleri olanlar yorumlarını yazarsa memnun olurum.
FPS oyununda skill atma olayı hoşuma gitmiyor ve smurf olayı çok haklı ben FPS oyunlarını eğlencesine oynayan biriyim Valorant'ta bunun imkanı yok. Ayrıca Valorant'taki toxiclik CS ile yarışamaz, Valorant'ta yaşadığım toxicliği en son LoL'den hatırlıyorum (o oyunu da aynı nedenden dolayı 20...
Bedava nitro sunucuları gibi teşkilat, hepsi aynı mantık. Invite attır, sıraya al, sunucu aktif değil diye sat sonra baştan. Ben hatta bunların başında gerçekten büyük bir çetenin olduğunu düşünüyorum. Neyse ben konuyu takibe alayım buralar kızışır.
Bence CS'nin silah ve mermi mekaniği Valorant'a göre daha iyi, merminin nereye gittiği gerçekten anlaşılmıyor ama en azından vurulunca çoğunlukla geri dönüp karşı ateş açmak daha mümkün. Valorant'ta vurulunca çoğunlukla öyle bir fırsat olmuyor. Neredeyse her duvardan da mermi geçince bir yere...
Yani bilmiyorum 1v5 kalınca ve ölünce küfür yemektense hiç anlamayayım daha iyi.
(Yanlış anlaşılmasın o scope açıp ölenlerden değilim girdiğim maçların çoğunluğunda takımın birincisi oluyorum)
1620978854
Türkiye sunucusu gelmese bile en azından sunucu seçme gelmeli bazen çok uzak sunuculara atıyor.
Fiyat gittikçe düşüyor. Daha da düşecek gibi ama sonradan yükselmesini de bekliyorum. Ancak bu yükseliş biraz geç olabilir. Ne yapacağımı bilemedim. Siz ne yaptınız/yapacaksınız? YTD
Bu sorundan ben de sıkıntı çekmiştim hatta altta bile benim konu çıkıyor :D.
Türkler maalesef sadece bu oyunda değil, her türlü online oyunda kendi milletlerine bile rahat vermiyorlar ki başkalarına versinler. Sonra da aynı kişiler neden yabancıların bize ırkçılık yaptığını merak ediyorlar...
Demir ligde demirlerle oynanmıyor ki geliyor bir Jett çekiyor operatör sonra artık ace'ler, clutch'lar vs anladın orayı. Bu yüzden CS'ye geri döndüm böyleleri yok en azından. Olsa bile CS'yi daha iyi oynuyorum.