Neler Yeni

VAC güzel bir anti-hile olursa CS:GO'ya geçer misiniz?

Geçer misiniz?

• Evet

• Hayır

• Zaten CS oynuyorum

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Valorant daha hoş geldi bana, suan ikisinide oynuyorum. Valorant daha fazla zevk veriyor

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
oyunun ortamı sıktı aynı adamlar her yerde

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
VAC düzelmez yeni bir hile sistemi gerekiyor CS:GO ya kaç sene oynadım ve çok sıkıldım artık geçen yıl VALORANT TA geçtim ve mutluyum. :(

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
VAC düzelmez yeni bir hile sistemi gerekiyor CS:GO ya kaç sene oynadım ve çok sıkıldım artık geçen yıl VALORANT TA geçtim ve mutluyum. :(
Bu konuda VAC'ın düzeldiğini varsayıyoruz.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Sağlam bir Anti Cheat gelse rahat geçerdim. Ayrıca yorumlarda ruslara laf yapanlar, solo q girmeyin mantıklı olmaz mı? Lobiden girin çözülsün rus sorununuz.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
toxiclerden bıktım ama csde geçmem çünkü geçenlerde denedim valoranttaki gibi mermilerin nereye gittiğini anlayamıyorsunuz, haliyle spray atmakta zorlaşıyor ve kolsuz çok fazla oyuncu var. valorantta bronz 3'm cs rankedda ilk kez oynamama rağmen takım birincisiydim eğlenceli değil :)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
toxiclerden bıktım ama csde geçmem çünkü geçenlerde denedim valoranttaki gibi mermilerin nereye gittiğini anlayamıyorsunuz, haliyle spray atmakta zorlaşıyor ve kolsuz çok fazla oyuncu var. valorantta bronz 3'm cs rankedda ilk kez oynamama rağmen takım birincisiydim eğlenceli değil :)
Bence CS'nin silah ve mermi mekaniği Valorant'a göre daha iyi, merminin nereye gittiği gerçekten anlaşılmıyor ama en azından vurulunca çoğunlukla geri dönüp karşı ateş açmak daha mümkün. Valorant'ta vurulunca çoğunlukla öyle bir fırsat olmuyor. Neredeyse her duvardan da mermi geçince bir yere saklanmak da bazen işe yaramıyor. Benim şahsi fikrim tabii ki bu.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence CS'nin silah ve mermi mekaniği Valorant'a göre daha iyi, merminin nereye gittiği gerçekten anlaşılmıyor ama en azından vurulunca çoğunlukla geri dönüp karşı ateş açmak daha mümkün. Valorant'ta vurulunca çoğunlukla öyle bir fırsat olmuyor. Neredeyse her duvardan da mermi geçince bir yere saklanmak da bazen işe yaramıyor. Benim şahsi fikrim tabii ki bu.
doğrudur, uzun süre oynamadığım için bilemeyeceğim.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eğer hileler büyük oranda azalırsa ben geçerim.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Valorant'a artık emek harcadım, geri dönmem pek mümkün değil gibi.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
TR Serveri gelse Ruslardan daha kötü olur Görmüyor musunuz Valorant ı Full çocuk oynuyor
çocuk oynasın çocukların bir zararı yok yeter ki durduk yere toxiclik yapıp boylarından büyük küfürler etmesinler. birde oynamıyorsa entry almasınlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,610
Üyeler
167,342
Son üye
gurhan11
Top Bottom