Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

SA:MP hala oynanıyor mu?

7-8 yıl önce rp ye benzeyen o sunucuda oynadığım zamanları, o zaman aldığım zevki sonradan hiçbirşeyden o kadar alamadım
  2. RevenKalr

FPS YÜKSEK AMA AKICI DEĞİL

Üstte yazdığım yorumdaki şeyleri uygulayın, virüs olmadığını arkada çalışan başka bir program olmadığını kontrol edin. İşlemcin 1080p de o ekran kartı için yeterli değil kısıtlamayı kaldırdığında işlemciye daha fazla yük binmeye çalıştığı için olabiliyor derdim ama önceden böyle bir sorun...
  3. RevenKalr

FPS YÜKSEK AMA AKICI DEĞİL

Fps yuksek oldugunda saliselik droplar yiyorsun buyuk ihtimalle. Bir parca isiniyor veya ram sikintiya giriyyor olabilir. Sistem ozelliklerin nedir? Format atmayi, driver guncellemeyi de deneyebilirsin. Driverdan olma olasiligi da yuksek
  4. RevenKalr

MacBook Air M1 LoL kaldırır mı?

Fortnite açtığını görmüştüm, fortnite açan pc lol de açar 1675618423
  5. RevenKalr

Rdr 2 online var mı?

online var
  6. RevenKalr

Fortnite 2023 oynanir mı?

buildsiz mod saçmalık. O oyunun konusu zaten build olması
  7. RevenKalr

Basla bakalim. Oyun iyi oynayana guzel, yeni baslayacagin icin cok zevk almazsin diye dusunuyorum
  8. RevenKalr

Fortnite 10. Sezon dan sonra bozdu aga Hem de oynayanlarin cogu eski oldugu icin cok iyi oynuyorlar Ben bile uzun zamandir oynamasam bile hizli yapi yaptigimdan her maci kazaniyorum nerdeyse. Baslama daha iyi, farkli oyunlar bak
  9. RevenKalr

Warzone için discord var mı?

Warzone oynayacak arkadaş bulmak için bir discord var mı? unlostun dc sine baktım fakat cs odası var full warzone için bildiğiniz bir yer var mı?
  10. RevenKalr

3060 Tİ WARZONE 2.0 SORUN

valla imzadaki sistemle denedim. low ayarlarda 1080p de 100 civarı takılıyor ve çok stabil oyun. ben beğendim
  11. RevenKalr

Yagmaci sheriff mi İyon sheriff mi?

iyon
  12. RevenKalr

Valorant montajim sizce nasil olmuş?

Brom after effect den iyi anlıyorsan DC den revengeess#9809 beni ekleye bilir misin? sorularım olduğunda sorayım
  13. RevenKalr

Valorantta nasıl yükselirim

oyunu fazla fazla oyna esporcuları falan izle zamanla yükselirsin. öyle bizim diyeceğimiz 1 kelimeyle bi anda uçmayacaksın sen oynamaya devam et gerisi gelir
  14. RevenKalr

Valorant en iyi vandal hangisi?

Garip kirmizi bi vandal en iyisi
  15. RevenKalr

DA Forum Valorant Turnuvası Edit

çizip derken blender ile falan vardı birşeyler bir editör arkadaş atmıştı bulursam atayım
  16. RevenKalr

jaykar ve xenoz vardı anlaşmıştık bir şekilde arapça bölüm okuyan arkadaşımda yanımdaydı fakat bildiğimiz kadar ingilizce ile konustuk aşırı fazla muhabbet dönmedi zaten valla beni bu tarz değil de xenoz lxckz gibi editörlerin tarzları daha çok sarıyor , bir edit kanalı daha vardı sıfırdan bütün...
  17. RevenKalr

kendisiyle konuşma fırsatıda bulmuştum edit yaparken izleme şansımda oldu gayet iyi bence böyle düşünmenin sebebi nedir?
  18. RevenKalr

valla 100 tane shake yapıp hepsini kaydetsem daha kolay olur herhalde biraz üşengeçlik diyelim :D bu arada eline sağlık güzel editler, amv konusunda gelişirsen çok izleniyor amv de idollerimden biri xenoz herhalde. adamın editleri dünya dışı
  19. RevenKalr

normalde amv edit deniyordum anime izlemediğimden saldım fragmovie de paylaşmış olduğum çok yok ama bir tane örnek atayım taslaklardan. bu yaptığım en temel editlerden biri çoğu efektin nasıl yapıldığını biliyorum sadece oturup kurgusunu yapmak kalıyor şuan iş olarak bunu yapmadığım için oturup...
  20. RevenKalr

DAF Valorant Turnuvaları Geri Dönüşleri Alalım

her zamanki gibi çok zevkliydi :D birde hep ilk maçtan lose almasam güzel olacak, ilerideki maçlarda alırız umarım :)
Top Bottom