Merhaba dostlar bi karar verdim .Fortnite başlamayı düşünüyorum fps oyunlarına aşır neşirir bu aralar. Doom oynuyorum dedim fortnite başlayım dedim yarın başlamayı düşünüyorum sizce hala oynanır fps oyunu olduğu içın başlamayı düşünüyorum.
Eğlendiğin sürece her oyunu oynayabilirsin.Merhaba dostlar bi karar verdim .Fortnite başlamayı düşünüyorum fps oyunlarına aşır neşirir bu aralar. Doom oynuyorum dedim fortnite başlayım dedim yarın başlamayı düşünüyorum sizce hala oynanır fps oyunu olduğu içın başlamayı düşünüyorum.
Apex oynadım ama beni pek sarmadı fortnite eskiden oynadım ama bu sefer direk başlamak istiyorumArkadaşın varsa Apex başla bence Apex daha eğlenceli geliyor bana. Ama fortniteda güzeldir. Bence başlanır.
Fortnite 10. Sezon dan sonra bozdu agaMerhaba dostlar bi karar verdim .Fortnite başlamayı düşünüyorum fps oyunlarına aşır neşirir bu aralar. Doom oynuyorum dedim fortnite başlayım dedim yarın başlamayı düşünüyorum sizce hala oynanır fps oyunu olduğu içın başlamayı düşünüyorum.
Pubg güzel ama 500 lvl adamlar için oyunu oynamam ama Fortnite güzel oyun işte o yüzden ona başlamayı düşünüyorum Piyasa da düzgün fps oyunu yok fortnite csgo pubg kaldı Valorant veletler oynuyor riot games kitlesi türkiye 10 yaşında bebeler var fortnite başlayacağım düzgün oyun yok piyasada fps4-5 senedir oynuyorum açık açık söyleyeyim rahat Fortnite oynamak için pc topladım.
FPS drop garanti olacak iyi pcn bile olsa.
Arkadaşın varsa duo başlamanı öneririm.
Yapılı moda takılma direk inşasız moduyla başla oyuna alış.
Eğer uzun süreli oynayacaksan 1 yıla yakın kesinlikle BP al sana uzun uzun yazardım ama fornite ana para birimini bedava veriyor 2 sezon fln kasarsan 3.sezon bedava bpn oluyor ve sınırsız bp oluyor.
Skin olarak bp gayet yeterli ilk başta başlamak için vs.
Oyunu gram beğenmiyorum haklı sebeplerim var şu oyun adam gibi 7.sezondan sonra hadi yeni başlayanlar için sezon x den sonra adam gibi devam etseydi şuan ne valo konuşurduk ne PUBG öyle diyeyim.
Yok aga başlıcam oyun süperFortnite 10. Sezon dan sonra bozdu aga
Hem de oynayanlarin cogu eski oldugu icin cok iyi oynuyorlar
Ben bile uzun zamandir oynamasam bile hizli yapi yaptigimdan her maci kazaniyorum nerdeyse.
Baslama daha iyi, farkli oyunlar bak
Basla bakalim.PUBG güzel ama 500 lvl adamlar için oyunu oynamam ama Fortnite güzel oyun işte o yüzden ona başlamayı düşünüyorum Piyasa da düzgün fps oyunu yok fortnite csgo PUBG kaldı Valorant veletler oynuyor riot games kitlesi türkiye 10 yaşında bebeler var fortnite başlayacağım düzgün oyun yok piyasada fps
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok aga başlıcam oyun süper
Buildsiz geldinden beri oyuna yeni oyuncular geliyor eskiden fortnite oynamıştim build yapamıyordum oyuna buildsiz modu geldin den dolayı başlıcam öğrenirim buildiBasla bakalim.
Oyun iyi oynayana guzel, yeni baslayacagin icin cok zevk almazsin diye dusunuyorum
buildsiz mod saçmalık.Buildsiz geldinden beri oyuna yeni oyuncular geliyor eskiden fortnite oynamıştim build yapamıyordum oyuna buildsiz modu geldin den dolayı başlıcam öğrenirim buildi
Ben de inşasız mod geldikten sonra tekrar fortnite a başlayanlardanımBuildsiz geldinden beri oyuna yeni oyuncular geliyor eskiden fortnite oynamıştim build yapamıyordum oyuna buildsiz modu geldin den dolayı başlıcam öğrenirim buildi