Neler Yeni

Fortnite 2023 oynanir mı?

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Merhaba dostlar bi karar verdim .Fortnite başlamayı düşünüyorum fps oyunlarına aşır neşirir bu aralar. Doom oynuyorum dedim fortnite başlayım dedim yarın başlamayı düşünüyorum sizce hala oynanır fps oyunu olduğu içın başlamayı düşünüyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaşın varsa Apex başla bence Apex daha eğlenceli geliyor bana. Ama fortniteda güzeldir. Bence başlanır.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Görkem çetinkaya
Merhaba dostlar bi karar verdim .Fortnite başlamayı düşünüyorum fps oyunlarına aşır neşirir bu aralar. Doom oynuyorum dedim fortnite başlayım dedim yarın başlamayı düşünüyorum sizce hala oynanır fps oyunu olduğu içın başlamayı düşünüyorum.
Eğlendiğin sürece her oyunu oynayabilirsin.

Son düzenleme:

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın varsa Apex başla bence Apex daha eğlenceli geliyor bana. Ama fortniteda güzeldir. Bence başlanır.
Apex oynadım ama beni pek sarmadı fortnite eskiden oynadım ama bu sefer direk başlamak istiyorum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Fortnite 10. Sezon dan sonra bozdu aga
Hem de oynayanlarin cogu eski oldugu icin cok iyi oynuyorlar
Ben bile uzun zamandir oynamasam bile hizli yapi yaptigimdan her maci kazaniyorum nerdeyse.
Baslama daha iyi, farkli oyunlar bak

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
4-5 senedir oynuyorum açık açık söyleyeyim rahat Fortnite oynamak için pc topladım.
FPS drop garanti olacak iyi pcn bile olsa.
Arkadaşın varsa duo başlamanı öneririm.
Yapılı moda takılma direk inşasız moduyla başla oyuna alış.
Eğer uzun süreli oynayacaksan 1 yıla yakın kesinlikle BP al sana uzun uzun yazardım ama fornite ana para birimini bedava veriyor 2 sezon fln kasarsan 3.sezon bedava bpn oluyor ve sınırsız bp oluyor.
Skin olarak bp gayet yeterli ilk başta başlamak için vs.
Oyunu gram beğenmiyorum haklı sebeplerim var şu oyun adam gibi 7.sezondan sonra hadi yeni başlayanlar için sezon x den sonra adam gibi devam etseydi şuan ne valo konuşurduk ne pubg öyle diyeyim.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4-5 senedir oynuyorum açık açık söyleyeyim rahat Fortnite oynamak için pc topladım.
FPS drop garanti olacak iyi pcn bile olsa.
Arkadaşın varsa duo başlamanı öneririm.
Yapılı moda takılma direk inşasız moduyla başla oyuna alış.
Eğer uzun süreli oynayacaksan 1 yıla yakın kesinlikle BP al sana uzun uzun yazardım ama fornite ana para birimini bedava veriyor 2 sezon fln kasarsan 3.sezon bedava bpn oluyor ve sınırsız bp oluyor.
Skin olarak bp gayet yeterli ilk başta başlamak için vs.
Oyunu gram beğenmiyorum haklı sebeplerim var şu oyun adam gibi 7.sezondan sonra hadi yeni başlayanlar için sezon x den sonra adam gibi devam etseydi şuan ne valo konuşurduk ne PUBG öyle diyeyim.
Pubg güzel ama 500 lvl adamlar için oyunu oynamam ama Fortnite güzel oyun işte o yüzden ona başlamayı düşünüyorum Piyasa da düzgün fps oyunu yok fortnite csgo pubg kaldı Valorant veletler oynuyor riot games kitlesi türkiye 10 yaşında bebeler var fortnite başlayacağım düzgün oyun yok piyasada fps
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fortnite 10. Sezon dan sonra bozdu aga
Hem de oynayanlarin cogu eski oldugu icin cok iyi oynuyorlar
Ben bile uzun zamandir oynamasam bile hizli yapi yaptigimdan her maci kazaniyorum nerdeyse.
Baslama daha iyi, farkli oyunlar bak
Yok aga başlıcam oyun süper

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
PUBG güzel ama 500 lvl adamlar için oyunu oynamam ama Fortnite güzel oyun işte o yüzden ona başlamayı düşünüyorum Piyasa da düzgün fps oyunu yok fortnite csgo PUBG kaldı Valorant veletler oynuyor riot games kitlesi türkiye 10 yaşında bebeler var fortnite başlayacağım düzgün oyun yok piyasada fps
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok aga başlıcam oyun süper
Basla bakalim.
Oyun iyi oynayana guzel, yeni baslayacagin icin cok zevk almazsin diye dusunuyorum

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Basla bakalim.
Oyun iyi oynayana guzel, yeni baslayacagin icin cok zevk almazsin diye dusunuyorum
Buildsiz geldinden beri oyuna yeni oyuncular geliyor eskiden fortnite oynamıştim build yapamıyordum oyuna buildsiz modu geldin den dolayı başlıcam öğrenirim buildi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Buildsiz geldinden beri oyuna yeni oyuncular geliyor eskiden fortnite oynamıştim build yapamıyordum oyuna buildsiz modu geldin den dolayı başlıcam öğrenirim buildi
buildsiz mod saçmalık.
O oyunun konusu zaten build olması

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
İnşasız mod için oynuyorum, arkadaşımı da aldım yanıma, aylardır birlikte oynuyoruz. Aşırı keyif veriyor, tavsiye ederim.

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Ben de inşasız mod geldikten sonra tekrar fortnite a başlayanlardanım

Top Bottom