Neler Yeni

Fortnite 2023 oynanir mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba dostlar bi karar verdim .Fortnite başlamayı düşünüyorum fps oyunlarına aşır neşirir bu aralar. Doom oynuyorum dedim fortnite başlayım dedim yarın başlamayı düşünüyorum sizce hala oynanır fps oyunu olduğu içın başlamayı düşünüyorum.
bence oynanmaz 2 sezon oynadım önceki güzeldi silahları olsun bayağı sevdim ama bu sezona eski silahları getirmişler ve sevdiğim bianlar vardı onlarda kaldırılşmış resmen oyunu bırakma noktasına geldim
alabilirseniz başka oyunları öneririm

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Merhaba dostlar bi karar verdim .Fortnite başlamayı düşünüyorum fps oyunlarına aşır neşirir bu aralar. Doom oynuyorum dedim fortnite başlayım dedim yarın başlamayı düşünüyorum sizce hala oynanır fps oyunu olduğu içın başlamayı düşünüyorum.
Bence Apex Başla Fortnite Da Yapı Falan Yapacan Bana Zor Gibi Geliyor Apex 500 Saatim Var 6 Gün Sonra Yeni Sezon Geliyor Rank Kasılabilir

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Bence Apex Başla Fortnite Da Yapı Falan Yapacan Bana Zor Gibi Geliyor Apex 500 Saatim Var 6 Gün Sonra Yeni Sezon Geliyor Rank Kasılabilir
Eskiden bana da yapı yapmak zor gelirdi ama artık yapı yapılan modu isteğe bağlı yapmışlar. Artık inşasız mod var ve daha güzel olmuş.
Apexi sistemim kaldırmadığı için hiç oynayamadım o yüzden onunla karşılaştıramıyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
Doruk
Bana artık zevk vermiyor chapter 1 sezon 5 te başladım en son chapter 2 sezon 5te doğru düzgün oynadım eskiden neredeyse tüm Fortnite içerik üreticilerini takip ederdim şimdi bir tek Oyun Fatihi izliyorum muhabbeti sardığından(Öğretici videoları çekmiş bakabilirsin )
Bu arada Fortnite Fps oyunu değil bildiğim kadarıyla

Cihangir

80+ Gold
Apex tw oynayabilirsin baya iyi, fortnite baslayacaksan inşasız mod var ve savaş bileti almasanda 2 savas biletibgorevleri yaparak v papel toplayıp savas bileti alabilirsin sonrasinda haftalik gorevleri yaparak diğer savas biletini alip fazladan vpapel kaliyor çok beklemek istemwzsende içerik mağazasında 25 tl ye karakter bi kaç bisi ve 600 v papel veriyor. Fortnite sıkıntısı seni playstation ve xbox oyuncuları ile eşleştiriyor gamepadlerde direk kafaya kitliyor

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Eskiden bana da yapı yapmak zor gelirdi ama artık yapı yapılan modu isteğe bağlı yapmışlar. Artık inşasız mod var ve daha güzel olmuş.
Apexi sistemim kaldırmadığı için hiç oynayamadım o yüzden onunla karşılaştıramıyorum :(
Kanka Sistemin Ne Oynarsın Ben eski Laptobumda Oyandım 400 Saat Nvdia 940 mx - i5 7200U Vardı En Düşükte Oynuyordum Doropsuz Felan Hatta Fortnite Oyniyamıyom Apex Oyniyaniliyodum

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Kanka Sistemin Ne Oynarsın Ben eski Laptobumda Oyandım 400 Saat Nvdia 940 mx - i5 7200U Vardı En Düşükte Oynuyordum Doropsuz Felan Hatta Fortnite Oyniyamıyom Apex Oyniyaniliyodum
Kanka benim ki daha da eskiymiş. Fortnite 720p lowda oynuyorum ben, apex açmaz veya 10-15 fps anca verir muhtemelen. Benim nvidia gt740m ve 4. nesil işlemci , seninki 3 sene daha güncelmiş benimkine göre

Berke123

80+ Bronze
Apex tw oynayabilirsin baya iyi, fortnite baslayacaksan inşasız mod var ve savaş bileti almasanda 2 savas biletibgorevleri yaparak v papel toplayıp savas bileti alabilirsin sonrasinda haftalik gorevleri yaparak diğer savas biletini alip fazladan vpapel kaliyor çok beklemek istemwzsende içerik mağazasında 25 TL ye karakter bi kaç bisi ve 600 v papel veriyor. Fortnite sıkıntısı seni playstation ve xbox oyuncuları ile eşleştiriyor gamepadlerde direk kafaya kitliyor
aim asist o kadar op bişey değil kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376
Son üye
eşşektuccari55
Top Bottom