Geçen hafta da konu açmıştım karar verememiştim, diğer konulara baktım genel olarak MCHOSE, Akko vb. ürünler F/P açısından çok iyi olduğu için öneriliyor. Evet haklı olabilirsiniz.
Çantamın içine tüm ekipmanlarımı koymak istiyorum. %75'lik bir klavyenin ideal olacağını düşünüyorum ama duruma göre %60'lık da düşünürüm. İlk mekanik klavyem meşhur Aula F75 (Hala kullanmak isterim fakat kardeşime verdim.) siyah renkli olanı. Knoblu olması ve sesi çok hoşuma gidiyor. Almışken yine aynı model-tarzda alayım dedim. Aklıma bu klavye takıldı bunun gibi olabilir. Genelde Valorant, CS, Delta Force gibi FPS oyunları oynuyorum, şimdi laptop alınca hikayeli oyunlara da başlayacağım Epic'ten bir sürü oyun aldım (GoW 2018, Mafia trilogy, Uncharted: Hırsızın mirası, Metro Exodus, Dying Light 2, vs.).
Şu an alacağım klavyede aradığım birkaç özellik var:
Çantamın içine tüm ekipmanlarımı koymak istiyorum. %75'lik bir klavyenin ideal olacağını düşünüyorum ama duruma göre %60'lık da düşünürüm. İlk mekanik klavyem meşhur Aula F75 (Hala kullanmak isterim fakat kardeşime verdim.) siyah renkli olanı. Knoblu olması ve sesi çok hoşuma gidiyor. Almışken yine aynı model-tarzda alayım dedim. Aklıma bu klavye takıldı bunun gibi olabilir. Genelde Valorant, CS, Delta Force gibi FPS oyunları oynuyorum, şimdi laptop alınca hikayeli oyunlara da başlayacağım Epic'ten bir sürü oyun aldım (GoW 2018, Mafia trilogy, Uncharted: Hırsızın mirası, Metro Exodus, Dying Light 2, vs.).
Şu an alacağım klavyede aradığım birkaç özellik var:
- %75 knoblu + ekranlı. Ekranlı seçme sebebim fare olarak Terra Pro aldım, ikisi de ekranlı güzel durur diye düşünüyorum. Eğer %75'lik çantaya sığmaz diyorsanız %60'lık alabilirim.
- Switch olarak tabii kaliteli olsun ama önceliklerimden bir tanesi de sessiz olması.
- Renk olarak tabii ki siyah ama duruma göre değişiklik gösterebilir.
Son düzenleme: