TLOU serisi dublaj mı orijinal mi oynanmalı?

Başta ben de öyleydim de sonra toparladım. Bu arada xbox gamepadiyle oynuyorum.
Dualsense bu oyunun hakkıdır gibi ya, destekleyen oyunlarda ve özellikle direkt sony oyunuysa müthiş oluyor. Dualsense özellikleri çalışmayan her oyun için bende xbox tarafındayım.

Bu senin zevkine bağlı daha çok, denemeden karar veremezsin pek. Ben dublaj olan oyunların hepsini dublaj oynuyorum. Normalde İngilizcem iyidir, tr yama dahi yüklemiyorum.

Dualsense bu oyunun hakkıdır gibi ya, destekleyen oyunlarda ve özellikle direkt sony oyunuysa müthiş oluyor. Dualsense özellikleri çalışmayan her oyun için bende xbox tarafındayım.
Para olsa dualsense harici düşünmem bile 😃 Xboxu yıllar önce 600e almıştım. Halen dualsense deneyimleyemedik.

İlk oyunu dublaj ile oynayıp bitirdim 2. oyuna da öyle başlamıştım ama Ellie ile Dina'nın sesleri birbirine geçiyormuş gibi hissettiğimden dolayı altyazı ile oynamaya karar verdim. Sonrada yayıncılardan dublajlı halini izledim. Bazı karakterlerin dublajı baya uyuyorken bazıları da çok sırıtıyor. Son karar senin tabi. Mutlaka bir şekilde oyna ama hikayenin kötü olup olmadığına sen kendin karar verirsin.

Para olsa dualsense harici düşünmem bile 😃 Xboxu yıllar önce 600e almıştım. Halen dualsense deneyimleyemedik.
En kısa sürede denemeniz dileğiyle hocam, siz zaten oyunu tekrar oynamayı sevmiş gibisiniz. Dualsense ile bir kez daha yeniden başlamanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk oyunu dublaj ile oynayıp bitirdim 2. oyuna da öyle başlamıştım ama Ellie ile Dina'nın sesleri birbirine geçiyormuş gibi hissettiğimden dolayı altyazı ile oynamaya karar verdim. Sonrada yayıncılardan dublajlı halini izledim. Bazı karakterlerin dublajı baya uyuyorken bazıları da çok sırıtıyor. Son karar senin tabi. Mutlaka bir şekilde oyna ama hikayenin kötü olup olmadığına sen kendin karar verirsin.
2. oyunu bilemem ve 1. oyunda ses konusunda "bu kimdi ya" dediğim olmadı. Şuan ilerlemeye devam ediyorum, sanırım sorun bende olduğunu kabullenip dublajdan devam edeceğim. Ne olursa olsun dublajlı oyun oynamak bizim için lüks. Keyfini çıkarmaya bakacağım.

Hocam bu devirde alt yazı turkce oyun bile altin değerinde siz seslendirmeyi sorguluyorsunuz😂

Hocam bu devirde alt yazı turkce oyun bile altin değerinde siz seslendirmeyi sorguluyorsunuz😂
Sorun da sanırım o zaten hocam. O kadar alışık değiliz ki kalitelisi bile garip geliyor. Normalde de zaten dublajlı hiçbir şey izlemem. Oyunun büyüklüğüne saygımdan dublajlı deniyorum.

Dublajın hiç bir şekli hoş değil. En mantıklısı orijinali.

Geri