Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

Yardım edebilirmisiniz rtx4080 kartın DLSS ayarını kullanamıyorum gözükmüyor

bu tarz rekabetci oyunlarda sahte kareler avantajdan çok dezavantaj yaratabilir diye düşünüyorum...
  2. RinDoChi

CS2 VAC BAN KALKTI - Vac ban kalkar mı?

çok makbule geçer hocam
  3. RinDoChi

hocam bunların sağı solu belli olmaz, konuya bakan arkadaşlar olursa onlarada yardımcı olması adına nereye mail attılar. benim gibi 56 gün beklemesinler
  4. RinDoChi

ban dalgasında yedim hocam herkezle beraber 56 gün oldu bekledim anca açtılar
  5. RinDoChi

5-6 Aralık vac ban dalgasında ban yedim bidaha hile açma diye dalga geçenlerde vardı benim gibi mağdurlarda. bu konuyu açmamın amacıda EEEYYY VALVE şunu bil ki şu 56 günde ANANIN kulakları hiç yanmadığı kadar yandı, hadi eyvallah Darısı boş yere ban yiyenlerin başına inşallah
  6. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

Galiba benim başıma gelen mevzu bu, önce vac diye yazı çıktı oyuna sonra steam e geçince bu yazı belirdi, büyük ihtimal valve nin ***** zekası
  7. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

doğrudur hocam lakin arkada sadece ve sadece amd adranalin programı açiktı, yemin ederim hile yapmadım çok zoruma gidiyo. bide seçkin hesabım var nerden baksanız 4-5 yıllık
  8. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

lanet oyunlarını oynamak gibi bir derdim yok da alnımda damgayla gezmem hocam. nasıl mail atabilirim.
  9. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

hocam bende vac ban yedim vac tarafından yasaklandınız diyo bide üstüne böyle bir açıklama var
  10. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

hocam yarın 10 gün olacak
  11. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

hocam 9 gün oldu bekledim zaten ama nafile 1702736327 bi sinirle oyunuda silmiştim 3. gün tekrar oyuna falan girmem gerekli mi?
  12. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

aynen öyle, rx 5600xt karta oc yapmıştım amd performans ayarlarından fan ayarı yaparken vac tarafından yasaklandınız dedi durum bu oldu. gecikme önleme falan kapalı bide
  13. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

hocam ow ya ihtimal yok mu mail falan atsam? nerden atabilirim?
  14. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

allah belalarını versin bilmiyorum, haram zıkkım olsun 7 8 senelik emeğim
  15. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

hocam nerden itiraz edecem kaldırsınlar ya, birisinin çocukları hileleri banlamazlar geldiler bana ow atmışlar
  16. RinDoChi

CS2 OW ban yedim yardım

durduk yere ban yedim, kitabıma namusuma yemin ederim 6-7 senedir oynuyorum bir kere bile ne yan hesaptan ne kendi hesabımdan hile yapmadım ne yapmalıyım? nalet oyunu tekrar oynamak istediğimden değil, profilimde yasaklama görünüyor ona gıcık oldum.
Top Bottom