Arkadaşların dediği doğru 40 levelden sonra hangi yıldaysan o yılın hizmet madalyasını verir ve aynı yıl içerisinde birden fazla kez tamamlarsan madalyanın rengi değişir. Yeşil mor vs
1686780811
Faceit güzelde dediğin gibi takım halinde girmeyince trolleyen 13 yaşındaki rus çocuklar denk geliyor oynayasın kalmıyor eğer tsl de türk oyuncuların hareketlerine dayanabilirsen aylık cüzi bir ücretle tsl oynayabilirsin full türk oyuncular
geyik nerede onu anlayamadım Kategori uygun, seni ilgilendirmeyen konuysa yorum kasmak için yorum yapma. Oyun konusu var niye bu kadar tilt oluyorsunuz onu anlamıyorum.
Soru başlıkta 3 levelde saplandım kaldım her el 35 40 vurmama rağmen yanıma kötü oyuncular geliyor ve bir türlü yükselemiyorum bunun içinde yeni hesap açıp faceit kasmak istiyorum.Ama hesap premium olmayacak para yatırmak istemiyorum sadece faceit için kullanacağım premium olmayan hesaptan...
Özür dilerim. Tr tarihinin en iyi oyunuyla dalga geçtiğim için utanıyorum. O aim,oynanış v.s özellikleriyle gönüllere taht kuran karşılaştırma bile yapılmayacak oyunla dalga geçtim sorry (!)
anladım.
O zaman bynogameden al ama en çok satılan skinlere bak yoksa çok beklersin.popüler silahlar örneğin awp m4 veya ak tercih etki hızlı satılsın.