Arama sonuçları: *

1. Salu

Cs övgü botu ban yedirtirmi

Düşük olması birşeyi etkilemez maçlara girince istersin atarlar
  2. Salu

Cs övgü botu ban yedirtirmi

Neden övgüye ihtiyacın var ?
  3. Salu

Yardım CSGO Rütbem sıfırlandı?!

Arkadaşların dediği doğru 40 levelden sonra hangi yıldaysan o yılın hizmet madalyasını verir ve aynı yıl içerisinde birden fazla kez tamamlarsan madalyanın rengi değişir. Yeşil mor vs 1686780811
  4. Salu

M4A4 Griffin vs M4A4 Desolate Space

İkisi arasından desolate ama benim m4a4 denince aklıma stattrak minimal wear evil daimyo geliyor güzel floatlı çok iyi oluyir bence
  5. Salu

Faceit Oynayacak Arkadaşlar Arıyorum

Aylık 24 tl
  6. Salu

Dediğim tsl de türk sunucularda 20 25 ping civarı oynayabilirsin en son aylık 28 tl ydi
  7. Salu

Faceit güzelde dediğin gibi takım halinde girmeyince trolleyen 13 yaşındaki rus çocuklar denk geliyor oynayasın kalmıyor eğer tsl de türk oyuncuların hareketlerine dayanabilirsen aylık cüzi bir ücretle tsl oynayabilirsin full türk oyuncular
  8. Salu

Eternal Fi̇re Majör!!!

pahalı olmaz max 1 tl olur diye düşünüyorum, eco elleri aldılar 2 3 tane korkuttu ama sonunda oldu.
  9. Salu

Eternal Fi̇re Majör!!!

:)
  10. Salu

Eternal Fi̇re Majör!!!

geyik nerede onu anlayamadım Kategori uygun, seni ilgilendirmeyen konuysa yorum kasmak için yorum yapma. Oyun konusu var niye bu kadar tilt oluyorsunuz onu anlamıyorum.
  11. Salu

Eternal Fi̇re Majör!!!

ne alaka her konu paylaşılıyor bunu niye kendi duvarına yazsın ? 1650447356 boş yorum 2
  12. Salu

Eternal Fi̇re Majör!!!

Süperdi bekle bizi Major. Lan game de takım oyununu ortaya koydu 5 ping vs 60 pinge benzemez.
  13. Salu

LoL'de en sevdiğiniz replik nedir?

'Sırf seni gölgemle bile un ufak ederim.' -Zed
  14. Salu

Cs premium olmayan hesaptan faceit oynanır mı ?

Soru başlıkta 3 levelde saplandım kaldım her el 35 40 vurmama rağmen yanıma kötü oyuncular geliyor ve bir türlü yükselemiyorum bunun içinde yeni hesap açıp faceit kasmak istiyorum.Ama hesap premium olmayacak para yatırmak istemiyorum sadece faceit için kullanacağım premium olmayan hesaptan...
  15. Salu

ONLİNE OYUN ÖNERİSİ?

COD oynayabilirsin veya pubg Cs tarzı değil ama yinede dene bence 1643138291 apex te olabilir
  16. Salu

ONLİNE OYUN ÖNERİSİ?

Özür dilerim. Tr tarihinin en iyi oyunuyla dalga geçtiğim için utanıyorum. O aim,oynanış v.s özellikleriyle gönüllere taht kuran karşılaştırma bile yapılmayacak oyunla dalga geçtim sorry (!)
  17. Salu

ONLİNE OYUN ÖNERİSİ?

Şaka yaptım zaten :)
  18. Salu

ONLİNE OYUN ÖNERİSİ?

Zula Ama zula oynayanın kendisine saygısı ....
  19. Salu

Yardım Cs:Go 140 TL Skin Önerisi

yani parayı bynogameden al demek istedim.
  20. Salu

Yardım Cs:Go 140 TL Skin Önerisi

anladım. O zaman bynogameden al ama en çok satılan skinlere bak yoksa çok beklersin.popüler silahlar örneğin awp m4 veya ak tercih etki hızlı satılsın.
Top Bottom