Kullanmak için değil hocam. Steamdeki paramı nakite çevirmek için skin alacağım bynogame den satacağım.Sitelerden almak daha mantıklı gibi.
mesela sen adama 100 tllik oyun alıyorsun, o da senin kartına 80 tl atıyor.O nasıl oluyor hocam?
Hocam onu yapmaya çalışıyorum ama şuana kadar 2 kişi aldı. 2 3 haftadır ilanı yeniliyorum. Forumda ikinci el kategorisinde bulabilirsiniz.mesela sen adama 100 tllik oyun alıyorsun, o da senin kartına 80 TL atıyor.
Binance hesabı için 18 yaş üstü olmak gerekiyor sanırsam ben 17 yaşındayım.ben bugün 200 TL lik ak redline aldım
Bynogamede hem indirim yapmak zorundasın satmak için hemde site komisyon kesiyor 140 TL skinde eline 90 95 TL geçer gibi.Ben shadowpayde satıp btc ile binance hesabıma çekecem
anladım.Binance hesabı için 18 yaş üstü olmak gerekiyor sanırsam ben 17 yaşındayım.
Anlamadım hocam neden bynogameden alıyorum benim amacım steamdeki parayı nakite çevirmek bunun içinde oyundan skin alıp bynogame de satmak.anladım.
O zaman bynogameden al ama en çok satılan skinlere bak yoksa çok beklersin.popüler silahlar örneğin awp m4 veya ak tercih etki hızlı satılsın.
yani parayı bynogameden al demek istedim.Anlamadım hocam neden bynogameden alıyorum benim amacım steamdeki parayı nakite çevirmek bunun içinde oyundan skin alıp bynogame de satmak.