Arama sonuçları: *

1. Sencrom

Cs2 Talon Knife | Urban Masked (Field Tested) alınır mı?

Hocam peki Talon knife | Rust Coat olarak ne düşünürdünüz onu kaç k ya kadar alırdınız
  2. Sencrom

Evet hocam zaten o noktada beni caziblendiren o safari ddpat orman scorhed gibi bunlardan çok daha güzel olması ve ucuz olması beni aldı
  3. Sencrom

Hocam 2500 TL fark var ona 10k verirsem bu seferde en ucuz karambit 14500 O kadar vermişken 5 daha koyar karambit alırım derim 😂 bilemedim bende o aradaki 2500 e değer mi bildiğim kadarıyla paslı olan daha çok piyasa sahibi
  4. Sencrom

Hocam animasyon olarak beğendim en düşük talon knifede bu ve rengide asker yeşili gibi basit durmuyor en azından gri beyaz desenleri var diye 1718289324 Hocam animasyon olarak beğendim talon knife yi bayonet değil de m9 bayonet çok güzel oda 14.000 den başlıyor
  5. Sencrom

Hocam 0.36 ve canım sıkılırsa satarım hocam bu 4-5 ayda olabilir 1 yılda olabilir 1 ayda olabilir 1718288114 Hocam bynogamede en düşük 8k ya falan satmışlar 2 ayda 15 satış var
  6. Sencrom

Hocam 7500 yabancı bir site ne diyorsunuz sizce değer mi zarar edermiyim
  7. Sencrom

Talon Knife | Urban Masked Field Tested Selam beyler bu skin alınır mı sizce piyasa fiyatının 1000 TL altına buldum tavsiye verirmisiniz.
  8. Sencrom

CS 2 Awp Chrome Cannon Alınır mı ?

Skin örneği verirmisin bro yatırım tavsiyesi olarak max 3000 e kadar
  9. Sencrom

Teşekkürler bro
  10. Sencrom

Teşekkürler hocam bu fiyat bandına tam olarak önerebileceğin skin wildfire ve containment mi Başka önerebileceğin varmı
  11. Sencrom

Kesin düşer mi bro skin çok hoşuma gitti ama sen böyle diyorsan göz göre göre zarar etmenin anlamı yok gibi
  12. Sencrom

3000 TL civarına FT modeli sizce alınır mı alınmaz ise max 3000 TL ye kadar awp skin önerisi verirmisiniz?
Top Bottom