Arama sonuçları: *

1. Spawl

valorantta 1 ay 2 haftada battlepasi bitirebilir miyim

nasıl ya hiç bir şey olmaz
  2. Spawl

valorantta 1 ay 2 haftada battlepasi bitirebilir miyim

oynamana bağlı olarak bitirirsin ya da sen tatildeyken ver bi arkadaşına hesabı oynasın hemde bp kasılmış olur
  3. Spawl

Valorant Yağmacı Vandal Alamaya Deger mi?

değer bende var animasyonları felan çok iyi reload etmesi olsun bitiriş animasyonu olsun çok güzel
  4. Spawl

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

hocam o oyun hatası işte sizin ekranınızda benim attığım peek koşarak vurmuş gibi çıkıyor bende oynuyorum sürekli biliyorum bu oyunu 1620913742 katılıyorum ben zaten normalde cs ciydim cs nin hilesinden bıktım artık valorant en iyisidir her oyunda böyle sorunlar var valoranttada olacak tabii ki...
  5. Spawl

hocam evet kabul ediyorum koşarak vuruluyor özellikle spectre ile ama her ne olursa olsun aimi iyi olan kazanır adam seni spectre ile kaç kere vurcak bi oyunda
  6. Spawl

doğru oyunun saçmalığı ama mesela csdede havada vurabiliyordun.Ama bu oyunun aim oyunu değilde koşarak sıkma oyunu olduğunu göstermez
  7. Spawl

kullanıyorum öneririm
  8. Spawl

katılmıyorum her fps vb oyununda aim faktörü çok önemlidir koşarak vuran adam zaten kötü oyuncu o oyunun saçmalığı ama csdeki aimin iyi olunca otomatikmen valodada iyi oluyor aimini geliştirdikçe peeklerin vuruşların koşarak vuran adama engel oluyor zaten
  9. Spawl

hocam dediğim gibi sunucuları değiştirin 5 pre girin ve her ne olursa olsun siz kendinizi geliştirmeye bakın zaten siz gelişince otomatikmen rank atlarsınız
  10. Spawl

bu arada her iyi vuran 144 hz olmayabilir çünkü bu fps oyunu burda aimi olan 60 hz li adam 360 hzli adama bile tepki veremiyeceği bir peek atıyor mesela csde xantares peek vardı onun gibi
  11. Spawl

zaten her maçda gelmiyordur ama fazla geldiği belli arkadaş bu durumdan sıkılmış
  12. Spawl

hocam sizin rankınız belki plat 3 ve size bronz elo kolay gelebilir vede gelir zaten arkadaş diyorki oyunu az oynamış ve daha yeni öğreniyor o yüzden arkadaşa bronz zor gelmesi normal bir şey fakat zamanla tabii ki daha iyi olur 1620910555 frankfurt önermem çok toxic var tabi sanşınıza göre...
  13. Spawl

hocam sizin nedemek istediğinizi anlıyorum bende o ranklardan geçtim ve siz adama tepki vermeden ölüyosunuz büyük ihtimalle smurfler zaten ve o ranklar o kodar toxic elo ki entry alırsın herkes sana maçı taşıycak gözüyle bakar karşıya smurf gelmese bu seferde kolay adamlara odin yüzünden...
  14. Spawl

arkadaşlar karşınıza sizden rankı yüksek adamların gelmesi mmr ınız ile alakalı maç kazandıkça daha fazla puan vermeye ve size denk oyuncular gelmeye başlıyacaktır önerim 5 pre girip frankfurt paris vs serverlerda oynamak
  15. Spawl

katılıyorum
  16. Spawl

Yardım CS:GO oynayan arkadaşlar maçlarda fazla mevlana geliyor neden

zaten bende prime alınca gidiyor demedim bende oynadım o oyunu 1.5k saat bende ban yedim bildiğimden yazıyorum
  17. Spawl

Yardım CS:GO oynayan arkadaşlar maçlarda fazla mevlana geliyor neden

seçkin olmak gerek .mevlana olayı ise oyunu hile sistemi:(
Top Bottom