Neler Yeni

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
hocam sizin rankınız belki plat 3 ve size bronz elo kolay gelebilir vede gelir zaten arkadaş diyorki oyunu az oynamış ve daha yeni öğreniyor o yüzden arkadaşa bronz zor gelmesi normal bir şey fakat zamanla tabii ki daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

frankfurt önermem çok toxic var tabi sanşınıza göre gelebilir bu toxicler pinginiz azsa paris felan öneririim
Tabiiki bana kolay gelecek buna lafım yok fakat arkadaş diyorki aimim iyi ben iyi oynuyorum fakat sürekli karşıya smurf geliyor,Gold geliyor,144HZ monitörlü adamlar geliyor diyor bende o elolardan geçtim bende biliyorum smurf geldiğini fakat bir insana her maç smurf gelemez

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Tabiiki bana kolay gelecek buna lafım yok fakat arkadaş diyorki aimim iyi ben iyi oynuyorum fakat sürekli karşıya smurf geliyor,Gold geliyor,144HZ monitörlü adamlar geliyor diyor bende o elolardan geçtim bende biliyorum smurf geldiğini fakat bir insana her maç smurf gelemez
zaten her maçda gelmiyordur ama fazla geldiği belli arkadaş bu durumdan sıkılmış

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ali Gezen
zaten her maçda gelmiyordur ama fazla geldiği belli arkadaş bu durumdan sıkılmış
Kolay gerilen birisi değilim, genelde sakin oynarım zaten oyunu. 4 maç girdim bugün 4ünede bahsettiğim gibi rakip geldi. Tak etti artık altf4 çektim

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
bu arada her iyi vuran 144 hz olmayabilir çünkü bu fps oyunu burda aimi olan 60 hz li adam 360 hzli adama bile tepki veremiyeceği bir peek atıyor mesela csde xantares peek vardı onun gibi

Akana

80+
Koşarak hs atılan bir oyunda aim in kötülüğünden ve iyiliğinden bahsediyorlar.
Aim dediğin valo da değil csgo ve r6 da belli olur. Benim cs de neredeyse global olacak arkadaşım valo da gümüş den çıkamıyor ama ben max nova 4 olmama rağmen plat ve diamond arasındayım.
Gümüş elodayken benim de karşıma çok smurf geldi ne demek istediğini anlıyorum. Madem oyunu oynamak istiyorsun aimlab de , aimini geliştir . Başka bir şekilde çıkamazsın.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Kolay gerilen birisi değilim, genelde sakin oynarım zaten oyunu. 4 maç girdim bugün 4ünede bahsettiğim gibi rakip geldi. Tak etti artık altf4 çektim
hocam dediğim gibi sunucuları değiştirin 5 pre girin ve her ne olursa olsun siz kendinizi geliştirmeye bakın zaten siz gelişince otomatikmen rank atlarsınız

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ali Gezen
bu arada her iyi vuran 144 hz olmayabilir çünkü bu fps oyunu burda aimi olan 60 hz li adam 360 hzli adama bile tepki veremiyeceği bir peek atıyor mesela csde xantares peek vardı onun gibi
Evet avantaji cidden çok yüksek ama refleks ve aim iyi olduğu sürece hallediliyor

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Aim dediğin valo da değil csgo ve r6 da belli olur. Benim cs de neredeyse global olacak arkadaşım valo dagümüş den çıkamıyor ama ben max nova 4 olmama rağmen plat ve diamond arasındayım.
Gümüş elodayken benim de karşıma çok smurf geldi ne demek istediğini anlıyorum. Madem oyunu oynamak istiyorsun aimlab de , aimini geliştir . Başka bir şekilde çıkamazsın.
katılmıyorum her fps vb oyununda aim faktörü çok önemlidir koşarak vuran adam zaten kötü oyuncu o oyunun saçmalığı ama csdeki aimin iyi olunca otomatikmen valodada iyi oluyor aimini geliştirdikçe peeklerin vuruşların koşarak vuran adama engel oluyor zaten

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ali Gezen
Aim dediğin valo da değil csgo ve r6 da belli olur. Benim cs de neredeyse global olacak arkadaşım valo da gümüş den çıkamıyor ama ben max nova 4 olmama rağmen plat ve diamond arasındayım.
O aimlabı bu konuyu açmadan önce indirdim eve geçince deniycem.

Akana

80+
katılmıyorum her fps vb oyununda aim faktörü çok önemlidir koşarak vuran adam zaten kötü oyuncu o oyunun saçmalığı ama csdeki aimin iyi olunca otomatikmen valodada iyi oluyor aimini geliştirdikçe peeklerin vuruşların koşarak vuran adama engel oluyor zaten
Ben olduğum yerden ateş ederken karşı adam beni hareket ederek vuruyor ve hareket ettiği için ben onu vuramıyorum. Bunun aim le alakası yok , bu saçmalık. Sen cs de hareket ederek ateş eden adamın sana hs attığını gördün mü?

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Ben olduğum yerden ateş ederken karşı adam beni hareket ederek vuruyor ve hareket ettiği için ben onu vuramıyorum. Bunun aim le alakası yok , bu saçmalık. Sen cs de hareket ederek ateş eden adamın sana hs attığını gördün mü?
doğru oyunun saçmalığı ama mesela csdede havada vurabiliyordun.Ama bu oyunun aim oyunu değilde koşarak sıkma oyunu olduğunu göstermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,919
Üyeler
161,358
Son üye
FXEarth
Top Bottom