mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Aslında biraz bal phantom vandal gibi silahlarla sadece şansa vurabilir ares zaten dürbün açmadan uçuyor spectre ile belki vurabilir, ama pompalılarda uç zıpla koş sekmiyorBen olduğum yerden ateş ederken karşı adam beni hareket ederek vuruyor ve hareket ettiği için ben onu vuramıyorum. Bunun aim le alakası yok , bu saçmalık. Sen cs de hareket ederek ateş eden adamın sana hs attığını gördün mü?
Market değişince bıraktım reis zaten çizgideydi market tak ettiSil ve LoL oynamaya başla(!)
Alıntıyı görüntüle
hocam evet kabul ediyorum koşarak vuruluyor özellikle spectre ile ama her ne olursa olsun aimi iyi olan kazanır adam seni spectre ile kaç kere vurcak bi oyundaAslında biraz bal phantom vandal gibi silahlarla sadece şansa vurabilir ares zaten dürbün açmadan uçuyor spectre ile belki vurabilir, ama pompalılarda uç zıpla koş sekmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Market değişince bıraktım reis zaten çizgideydi market tak etti
salacaksın bunları yukarıda yazmışlar vay sildim vay denemedim size fikrinizi soran yok sen sevdinmi sevmedinmi diye aimi olan çıkar tamamen haklı her maçı "taşıyıp" çıkamamana imkan yok ki elo bronz hani pffffffffff bana bi tık sallama geldi aimi olan çıkar net valorantı beğenmeyenler de çok değerli fikirlerini alıp sayfayı kapatabilirler teşekkürlerAynen kardeşim her maç karşıma smurf geliyor ve rank atlayamıyorum aynen anlıyorum
spectre ile vuruluyor yakın mesafede onun dışında gir-çık peek i ile vuruluyor mesela adam köşeden shiftsiz çıkıyor tam çıktığında a ya basılı çıktıya d ye basıp sıkıyor geri giriyor burada 2-3 mermi atılabiliyor düzgün şekilde böyle öldürünce rakipte koşarak vurmuş gibi gözüküyorsun ama eğil 50metre den koşarak 100 maçta 1 tutturursun ancahocam evet kabul ediyorum koşarak vuruluyor özellikle spectre ile ama her ne olursa olsun aimi iyi olan kazanır adam seni spectre ile kaç kere vurcak bi oyunda
hocam o oyun hatası işte sizin ekranınızda benim attığım peek koşarak vurmuş gibi çıkıyor bende oynuyorum sürekli biliyorum bu oyunusalacaksın bunları yukarıda yazmışlar vay sildim vay denemedim size fikrinizi soran yok sen sevdinmi sevmedinmi diye aimi olan çıkar tamamen haklı her maçı "taşıyıp" çıkamamana imkan yok ki elo bronz hani pffffffffff bana bi tık sallama geldi aimi olan çıkar net valorantı beğenmeyenler de çok değerli fikirlerini alıp sayfayı kapatabilirler teşekkürler
spectre ile vuruluyor yakın mesafede onun dışında gir-çık peek i ile vuruluyor mesela adam köşeden shiftsiz çıkıyor tam çıktığında a ya basılı çıktıya d ye basıp sıkıyor geri giriyor burada 2-3 mermi atılabiliyor düzgün şekilde böyle öldürünce rakipte koşarak vurmuş gibi gözüküyorsun ama eğil 50metre den koşarak 100 maçta 1 tutturursun anca
katılıyorum ben zaten normalde cs ciydim cs nin hilesinden bıktım artık valorant en iyisidir her oyunda böyle sorunlar var valoranttada olacak tabii ki en iyisi oyuncuların isteğini hızlı bir şekilde yapıyorlar ama cs anca kasa anca yeni mapsalacaksın bunları yukarıda yazmışlar vay sildim vay denemedim size fikrinizi soran yok sen sevdinmi sevmedinmi diye aimi olan çıkar tamamen haklı her maçı "taşıyıp" çıkamamana imkan yok ki elo bronz hani pffffffffff bana bi tık sallama geldi aimi olan çıkar net valorantı beğenmeyenler de çok değerli fikirlerini alıp sayfayı kapatabilirler teşekkürler
spectre ile vuruluyor yakın mesafede onun dışında gir-çık peek i ile vuruluyor mesela adam köşeden shiftsiz çıkıyor tam çıktığında a ya basılı çıktıya d ye basıp sıkıyor geri giriyor burada 2-3 mermi atılabiliyor düzgün şekilde böyle öldürünce rakipte koşarak vurmuş gibi gözüküyorsun ama eğil 50metre den koşarak 100 maçta 1 tutturursun anca