Neler Yeni

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ali Gezen
Bronz başlamışsın kısacası. Oyun normalde ilk maçlarını atarken seni gold-plat civarı maçlarla sınar. Demek ki ilk maçlarında kötü performans sergilemişsin ve seni bronz başlatmış. Gold'u hakettiğini neden düşünüyorsun?
Goldu hakettiğimi söylemedim konuyu saptıroyosun, karsima gelen gold diamond smurfler yüzünden rank kasamıyorum dedim. Adam kendi ağzıyla söylüyor smurf çar klip alıyorum diye.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bronz 2yim karşıma sürekli gold geliyor artık sıkmaya başladı gold gelmese illa bir smurf geliyor birde 144hz ekranları var cıkmadan hs yiyorum sıktı silicem artık 2 aydır bronz 2 bronz 3 atlaması imkansız hale geldi yok mu bi çaresi
ilk çıktığı gün videosunu gördüğümde bu ne kanser oyun'dur demiştim hiç indirmedim pişman'Da değilim sizde silin kurtulun gidin apex felan oynayın yada cod warzone

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Goldu hakettiğimi söylemedim konuyu saptıroyosun, karsima gelen gold diamond smurfler yüzünden rank kasamıyorum dedim. Adam kendi ağzıyla söylüyor smurf çar klip alıyorum diye.
Arkadaşım bronzsun rank kasamıyorum dediğin için gold dedim konuyu saptırmak değil bu. Zaten 2-3 rank üstün gold neyin tantanası bu.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Aynen kardeşim her maç karşıma smurf geliyor ve rank atlayamıyorum aynen 🆎 anlıyorum

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Neyse sanada iyi günler valorant fanboyu
Valorantı o kadar çok oynamıyorum genel olarak CS:GO,COD oynuyorum sen burada bu konuyu CS:GO içinde açsaydın aynı şeyi diyecektim aimin kötüyse,aimi iyi olan insanlara smurf,gold,onun monitör 144HZ fln diyemezsin

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Valorantı o kadar çok oynamıyorum genel olarak CS:GO,COD oynuyorum sen burada bu konuyu CS:GO içinde açsaydın aynı şeyi diyecektim aimin kötüyse,aimi iyi olan insanlara smurf,gold,onun monitör 144HZ fln diyemezsin
Konuyu çözmeye çalışmıyo reis kendini haklı çıkarmaya çalışıyo salla

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ali Gezen
Smurf gelince söven arkadas diyor bunu

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Gold olmuştum karşıma plat geliyo arada elmas geliyor saçma para yatırmasam oynamazdım

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
:D? Aynen 🅰️🅱️ smurf geliyor ve ben onlara sövüyorum nereden bildin?
aga ne toxic insanlarsınız ya bende bronz 3 silver 1 arası gidip geliyorum sürekli, aimim bu aralar çok iyi değil fazla oynamadığım için ama 2 hafta öncesinde plat arkadaşımı 1v1de tokatlıyordum şaka değil gerçekten ama silver 1den öteye gidemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,549
Üyeler
165,843
Son üye
ewrsfdfgsdsfsf32243
Top Bottom