Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Sea Of Thieves aldık arkadaş yok

https://discord.com/invite/sottr bu link olması lazım gir bak belli eder kendini zaten. Ayriyetten Drumzaa nın discordunada bak ordada kendine "kısmen bilgili" oyuncu bulabilirsin
  2. Toukhan

Sea Of Thieves aldık arkadaş yok

Aga be SoT be... Sea of Thieves Türkiye discorduna girmeni öneririm kendileri partner discord çekiliş falanda yapıyolar ayriyetten "kısmen" kaliteli oyuncu bulabilirsin ama Sot communitysinde kaliteli "Kişilikli" insanları bekleme. Rüzgarın bol olsun.
  3. Toukhan

Ailem lisans almamı istemiyor

Oturup babanla iyice konuş o zaman elinden gelebilecek tek şey bu. İkna skillini bas biraz grindla ;)
  4. Toukhan

Ailem lisans almamı istemiyor

Babanın dediği şey bir öneridir hayat ise senin hayatındır. Kararlarını kendin vermelisin fakat önerileride görmemezlikten gelme.
  5. Toukhan

16 mb den 35 geçince kaç ms azalır

Artadabilir azaladabilir bunun garantisi yok tamamen modeminizin ve sisteminizin ne kadar stabil ve iyi olduğuna bağlıdır ping olayı.
  6. Toukhan

GTA ONLİNE YARIŞTAN SONRA NAPICAM?

5 seviye ol telefondan alırsın ingilizceni kullan tek tek gez sayfaları. Save ile başladıysan online a başlama telefon nasıl çıkarılır diye sorma. Çok yaşadım böyle sorular soruyolar hep. Araba nası alıcam telefonu nası açıcam diyorlar.
  7. Toukhan

GTA ONLİNE YARIŞTAN SONRA NAPICAM?

Açık dünyaya saldı seni istediğini yapacaksın artık benim önerim 5 seviye ol bedava verilen ofisi satın al ofistende small warehouse satın alıp doldur ve satış yap ilk satışta warehouseun parasını çıkarırsın sonrasındada öyle öyle kasarsın
  8. Toukhan

CSGO Takım arıyorum ciddi oyuncular baksın

Konuşmaya dikkat etsek hani çok samimi oluyoruz ama birbirimizi tanıyomuşuz gibi :) Bende GNM dim zamanında bıraktım oyunu 8 ay civarı oluyor şu an LEM dim oynasaydım ayda 2 rank falan atlıyodum ben rahat
  9. Toukhan

CSGO Takım arıyorum ciddi oyuncular baksın

mg1 2 rank var aranızda 1608900108 hatta 1 rank farkınız var
  10. Toukhan

Rehber Yeni Başlayanlar İçin Temel Sea Of Thieves Rehberi!

Skeleton fleetler yeni başlayanlar için solo yapılamayacak kadar zor. Batma riski çok yüksek.
  11. Toukhan

İnan bana verilecek paraya değer
  12. Toukhan

Baktım forumda yok bu konu bende açayım dedim! Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Sea Of Thieves Hangi Türde Bir Oyundur? Oyun korsan ve gemicilik üzerine kurulu Açık Dünya Aksiyon-macera bir çok oyunculu oyundur. Sea Of Thieves Nasıl Bir Oyundur? Dediğim gibi oyun gemicilik üzerine...
  13. Toukhan

Yardım Epic Games GTA 5 Açılma Sorunu

Ayni sorun bendede olmuştu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum eger rockstar servisleri aciksa gorev yoneticisine bak kapat öyle bidaha dene
  14. Toukhan

Yardım Epic Games GTA 5 Açılma Sorunu

Pcye res atmayı denedinmi
  15. Toukhan

Sea Of Thieves Girecek Birisi

Filo kurman lazım bunun için ya başkasının gemisine cokeceksiniz izin isteyip yada çalıp ya da 10-12 kisi en az aynanda set sail diyeceksiniz ayni servera atma ihtimali var mesela dun 4 brig li filo kurduk biz 8 saat çıkamadık ama iyi kastık bugünde kurarız heralde (resmi olarak filo kurmak icin...
  16. Toukhan

Sea Of Thieves Girecek Birisi

Bu saatte mi? :)
  17. Toukhan

Fivem için karakter hikayesi

Kaportacı Necati: Düz liseden terk olan kaportacı necati babasının dayağı ile birlikte sanayiye zorla çalışmaya gider... gerisini sen düşün artık
  18. Toukhan

CS:GO Skin Satışı AK-47 Bloodsport

Sahibinden veya letgo da elden satış yapabilirsin.
  19. Toukhan

Yani dediğim gibi ben olsam oyun alırdım çünkü en çok sorun yaşadığım yer oyun alma faslı. Satıp cebimde durup harcayacağıma istediğim oyunları alır oynar rahat ederim ama bu kişisel bir görüş tabi senin belki ihtiyacın vardır. Bynogame den sat diğer sitelere pek güven yok.
  20. Toukhan

Ben olsam steamden satardım zaten hediye gelmiş onunla oyun alsan daha mantıklı hediye bir şeyi satmak etik bir şey olmasa bile parasını çekmek bile oldukça kötü ve etik olmayan bir davranış. Biliyorum yüksek bir mebla herkes o parayı bulamaz ama benim görüşüm böyle.
Top Bottom