usta muhafız neydi la oohho senin rank baya yüksek ben nova 4 ümSelamlar rank atlamak için takım arıyorum kötü değilim, Rank: Usta Muhafız 1, ciddi oyuncular arıyorum, Discord: emree#1322
mg1 2 rank var aranızdausta muhafız neydi la oohho senin rank baya yüksek ben nova 4 üm
usta muhafız neydi la oohho senin rank baya yüksek ben nova 4 üm
olum keleş diyoruz biz ona jasjkfajkf o yüzden yabancı geldi
Konuşmaya dikkat etsek hani çok samimi oluyoruz ama birbirimizi tanıyomuşuz gibiolum keleş diyoruz biz ona jasjkfajkf o yüzden yabancı geldi
Ben globalim.Selamlar rank atlamak için takım arıyorum kötü değilim, Rank: Usta Muhafız 1, ciddi oyuncular arıyorum, Discord: emree#1322
knk olum artık herkese diyorum ağız alışkanlığı samimi olsamda olmasamda öyle diyorum kötü anlamda değil yaniKonuşmaya dikkat etsek hani çok samimi oluyoruz ama birbirimizi tanıyomuşuz gibiBende GNM dim zamanında bıraktım oyunu 8 ay civarı oluyor şu an LEM dim oynasaydım ayda 2 rank falan atlıyodum ben rahat
helaaaağğğğğğğğlllllBen globalim.
bana bak adres ver adres seni hekliyimde gör sen ( hugolaya atıf yaptım yoksa csgo oynamıyorum)Alkış alalım bu miniğimize.
helaaaağğğğğğğğlllll
bana bak adres ver adres seni hekliyimde gör sen ( hugolaya atıf yaptım yoksa csgo oynamıyorum)
ben dmgydim ama 1.5 aydır oynamıyorum
yine de oynayacak varsa yeniden başlayabilirim büyük ihtimal mg2 açarım rankımı