Arama sonuçları: *

1. Trifact

Yardım Ea den alınan oyun nasıl iade edilir

edilmiyor diye biliyorum. ama emin değilim. ea playciler alooooovv bilgisi olan var mı?
  2. Trifact

CS 2'de haksız yere ban yer miyiz?

overwatch nadiren yeniyor hatalıysa zaten açılıyor. fakat overwatchtan report yiyip birde üstüne anticheatin 3 parti yazılım tespit ederse bilgisayarında işte o kısım mokoko :) genelde şöyle bir savunma oluyor overwatchtan ban yiyeynlerinde '' bişey yapmadım ki sadece diğer oyunlarda kullandığım...
  3. Trifact

PUBG'de 200 TL kazanmak isteyen

gcoinle key alınıp satılma olayı kalkmış heralde. 2000 gcoinle sadece pass, kutu mutu açabiliyorsunuz yada oyuniçi skin satın alabiliyorsunuz. eski key'leri satmayı durdurmuşlar heralde.
  4. Trifact

Apex Legends vs Fortnite: Hangisi oynanır?

apex movement üzerine dayalı, fortnite biraz aim biraz oyun bilgisi diyebilirim. hangisi zor açık ara apex zordur movement ustası bi rakip gelirse karşına oyunu sildirir :)
  5. Trifact

Steam Pubg premium pass görevleri gelmiyor

aynen kanks ranked ne temiz ne temiz, çinlisi gidiyor, rusu geliyor, rusu gidiyor arabı geliyor arabı gidiyor ben esporcu olcam diyen türk hilecisi geliyor. sorsan anticheat çalışıyor :) pubgden çok bişey bekleme kanka ne seni ne beni ne feedbacki umursamıyorlar. umursasalar battlepassten ziyade...
  6. Trifact

Steam Pubg premium pass görevleri gelmiyor

kanka bunu şöyle diyim; AA-FRA serverlarını leş eden ve 4 aydır fixleyemeyen, 2018 yılı buglarını son patchte olduğu gibi tekrar hortlatan, çinli hilecileri cirit atmasına sebebiyet veren oyuna battelpass görevleri gözükmüyor diyorsun. kanka beceremiyorlar sadece bozuyorlar ve umursamıyorlar.
  7. Trifact

işlemci öncelik verme

işlemcin?
  8. Trifact

valorant chat ban 6 ay

günün belli saatlerinde değil hiçbir saatinde birine küfür edemezsin. 6 ay az bile insanlar şu çenelerini tutmayı karşısındakine saygılı olmayı öğrenmeli. çünkü bir eleman ortamı bi tetikliyor ooo savaş alanına dönüyor. çok basit birisi size hakaret ediyorsa ona beyninizi kullanarak öyle bir...
Top Bottom