S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Premium passta 2. hafta görevleri gözükmüyor sebebi nedir?
kanka bunu şöyle diyim; AA-FRA serverlarını leş eden ve 4 aydır fixleyemeyen, 2018 yılı buglarını son patchte olduğu gibi tekrar hortlatan, çinli hilecileri cirit atmasına sebebiyet veren oyuna battelpass görevleri gözükmüyor diyorsun. kanka beceremiyorlar sadece bozuyorlar ve umursamıyorlar.Premium passta 2. hafta görevleri gözükmüyor sebebi nedir?
Hacı abi önceki battlepasste bütün görevler vardı bu sefer yok sadece. Haftalık yenileniyor görevler bu haftaki gelmedi nedense. Hemde oyunda öyle eskisi gibi hile falan yok fazla. Temiz oyunlar dönüyor şuan.kanka bunu şöyle diyim; AA-FRA serverlarını leş eden ve 4 aydır fixleyemeyen, 2018 yılı buglarını son patchte olduğu gibi tekrar hortlatan, çinli hilecileri cirit atmasına sebebiyet veren oyuna battelpass görevleri gözükmüyor diyorsun. kanka beceremiyorlar sadece bozuyorlar ve umursamıyorlar.
aynen kanks ranked ne temiz ne temiz, çinlisi gidiyor, rusu geliyor, rusu gidiyor arabı geliyor arabı gidiyor ben esporcu olcam diyen türk hilecisi geliyor. sorsan anticheat çalışıyorHacı abi önceki battlepasste bütün görevler vardı bu sefer yok sadece. Haftalık yenileniyor görevler bu haftaki gelmedi nedense. Hemde oyunda öyle eskisi gibi hile falan yok fazla. Temiz oyunlar dönüyor şuan.
Kanka bilmiyorum sen en son ne zaman oynadın da, ben şuan dereceli oynamaktayım hiç öyle senin dediğin kadar hile hurda gelmiyor. Premiumum var.aynen kanks ranked ne temiz ne temiz, çinlisi gidiyor, rusu geliyor, rusu gidiyor arabı geliyor arabı gidiyor ben esporcu olcam diyen türk hilecisi geliyor. sorsan anticheat çalışıyor![]()
Kanka bilmiyorum sen en son ne zaman oynadın da, ben şuan dereceli oynamaktayım hiç öyle senin dediğin kadar hile hurda gelmiyor. Premiumum var.