Neler Yeni

Steam Pubg premium pass görevleri gelmiyor

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Premium passta 2. hafta görevleri gözükmüyor sebebi nedir?
kanka bunu şöyle diyim; AA-FRA serverlarını leş eden ve 4 aydır fixleyemeyen, 2018 yılı buglarını son patchte olduğu gibi tekrar hortlatan, çinli hilecileri cirit atmasına sebebiyet veren oyuna battelpass görevleri gözükmüyor diyorsun. kanka beceremiyorlar sadece bozuyorlar ve umursamıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bunu şöyle diyim; AA-FRA serverlarını leş eden ve 4 aydır fixleyemeyen, 2018 yılı buglarını son patchte olduğu gibi tekrar hortlatan, çinli hilecileri cirit atmasına sebebiyet veren oyuna battelpass görevleri gözükmüyor diyorsun. kanka beceremiyorlar sadece bozuyorlar ve umursamıyorlar.
Hacı abi önceki battlepasste bütün görevler vardı bu sefer yok sadece. Haftalık yenileniyor görevler bu haftaki gelmedi nedense. Hemde oyunda öyle eskisi gibi hile falan yok fazla. Temiz oyunlar dönüyor şuan.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Hacı abi önceki battlepasste bütün görevler vardı bu sefer yok sadece. Haftalık yenileniyor görevler bu haftaki gelmedi nedense. Hemde oyunda öyle eskisi gibi hile falan yok fazla. Temiz oyunlar dönüyor şuan.
aynen kanks ranked ne temiz ne temiz, çinlisi gidiyor, rusu geliyor, rusu gidiyor arabı geliyor arabı gidiyor ben esporcu olcam diyen türk hilecisi geliyor. sorsan anticheat çalışıyor :) pubgden çok bişey bekleme kanka ne seni ne beni ne feedbacki umursamıyorlar. umursasalar battlepassten ziyade 4 ay önce bozdukları AA FRA package lossu çoktan çözerlerdi. bak riot böyle bişey yapsa 1 haftada fixler 4 ay boyunca özür dilerdi, hediye falan gönderirdi ama pubg ve kraftoon garip bir anlayışa sahip daha doğrusu anlayışsızlığa. adam akıllı bir yapımcı gerçekçi bir BR yapsada h1z1 gibi tarihin tozlu sayfalarına gömsek pubgyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen kanks ranked ne temiz ne temiz, çinlisi gidiyor, rusu geliyor, rusu gidiyor arabı geliyor arabı gidiyor ben esporcu olcam diyen türk hilecisi geliyor. sorsan anticheat çalışıyor :)
Kanka bilmiyorum sen en son ne zaman oynadın da, ben şuan dereceli oynamaktayım hiç öyle senin dediğin kadar hile hurda gelmiyor. Premiumum var.

Ekler

• 20230620172353_1.jpg
    20230620172353_1.jpg
    375.8 KB · Hit: 16
Top Bottom