Arama sonuçları: *

1. T

CS2 Adam görünce FPS drop sorunu

Tab sorunu ilk çıktığından beri var zaten hacım bu yeni gelen bir sorun değil ki, saçma veya değil sistemin daha güncel olsa o FPS droptan etkilenmezdin. Cs2 genel olarak hala sorunlu bir oyun güncel sistemlerde bile sorun aynı oyunda taba bastığında ve öldüğünde FPS yarı yarıya düşüyor nokta.
  2. T

Peki ekran kartınızın sıcaklığı? Onu kastetmiştim ben çünkü anlık 0 FPS olma sorunu büyük çoğunlukla termal macunun erimeye yakın olduğu zamanlarda baş gösteriyor.
  3. T

FPS konusunu atlıyorum o zaman drop genel olarak driver sorunları, oyunu HDD ye kurmak veya ram yetersizliği ve sıcaklıklardan kaynaklanır. Buna göre Driverlariniza bi temiz kurulum yapın Oyunu SSD ye kurmayı deneyin Macun bakımlarını yapın Raminiz zaten 16 GB çift kanalsa onu düşünmenize gerek yok.
  4. T

Hacım o sistemle dağa mı bakıp 160 fps alıyorsun çatışmada o sistemin drop yememe ihtimali yok cs2 de
  5. T

CS2 Mikrofon Sorunu.

Valla bende de aynı sorun vardı tilt oldum uğraştım, bir şekilde sesimi duyurdum biriyle muhabbet ettim DM'de. İzlediğim adımlar zaten CS2 içinde tek yapabildiğiniz ayar mikrofon ses seviyesi onu maxladım. - Shift / Tab ekranında ses kısmına gelin orada bütün ses seviyelerini max yapın - Alt...
  6. T

Apex Legends 1-2 Saniyelik Donma veya Takılmalar

ftpm kapatmayı unutmayın :)
  7. T

harbiden son sürüm win 10 kurdum tertemiz bir sorun yok şuanlık, zaten windows 11 dizaynı ve görünüşü sanki xp nin güncelleme almış hali gibi duruyordu beğenmiyordum iyi oldu :D
  8. T

yakın zamanda düzelecek mi? Herhangi bilgin var mı? Ona göre Windows 10 a geçebilirim uzun vadede can sıkıcı bir sorun zaten yeni temiz kurulum yaptım koymaz
  9. T

o zaman oyundan kaynaklı bir problem herhalde daha fazla uğraşamayacağım baydım çünkü
  10. T

Grafikler neredeyse en düşükte sorun onlarla alakalı olamaz çünkü 2-3 haftaya kadar böyle bir sorun yoktu. Bi güncelleme geldi yaptım sonra bu sorun olmaya başladı ama sadece bende oluyor sanırım internette araştırdım bulamadım.
  11. T

Konuyu açacağım yerden pek emin olamadım ama sorunum online bir oyunda gerçekleşiyor diye buraya açtım. Soruna gelecek olursak; Apex Legends oynarken ne zaman olacağını bilmediğim 1 veya 2 saniyelik takılmalar meydana geliyor. Bu genelde fight sırasında ortaya çıkıyor fakat fps drop değil...
  12. T

Valorant Haksız Ban Yediğimi Düşünüyorum

Bi chat banı yemişsin zaten attığın videoya bakarsak, onun dışında cihaz banı yiyen bir arkadaşım var banı bikac güne acilacak 6 ay falan ban yemişti sanırım geçmiş olsun. Onun bahanesi daha mantıklı geldi Nvidia dışındaki sitelerden driver indirip kurmuş rito da smoke, wall gibi detayların...
Top Bottom