hocam oyun bozuk ileride düzeltirler büyük ihtimalMerhaba.
CS2 de mikrofonla konuşmak istediğim zaman simgesi gözüküyor fakat ses gitmiyor CS go da böle bir sorun yok
Demek ki aynı sorun ben de değilmiş hocam sende de varmış. Mikrofnu ağzıma sokarsam anca sesim gidiyor karşıya. Muhtemelen ileride düzelir çok fazla bağırırsam ses gidiyor karşıyaMerhaba.
CS2 de mikrofonla konuşmak istediğim zaman simgesi gözüküyor fakat ses gitmiyor CS go da böle bir sorun yok
bu alttaki ayarları kapatmayı dene bende de aynı problem var ama deneme fırsatım daha olmadıMerhaba.
Merhaba denetim masasında ses ayaları kayıt kısmında 1den fazla mikrofon var ise kullandığınız mikrofonu defult hale getirin sorununuz çözülecektirMerhaba.
çözebildin mi? 3 gündür kafayı yedimBenim mikrofon normalde gayet güzel çalışıyor fakat cs2 de sıkıntı oluyor, farklı bi mikrofonda sıkıntı yok.
Kendi kendine düzeldi,sanırım cs güncellemelerinden sonra oldu yoksa extra bir şey yapmadım.çözebildin mi? 3 gündür kafayı yedim