Arama sonuçları: *

1. WOYAC

Metin2 ninja nasıl bir karakter

okçu ninja ile sağlıklı farm yapamazsın mesela metin taşlarını daha rahat kesmek için illaki bir kılıç veya hançere ihtiyacın olucak fakat oynamak istiyorsan sen bilirsin okçu ninja ile başlarsın baktın pek eğlenmiyorsun büyülü silah sura veya bedensel savaşçı geçebilirsin
  2. WOYAC

Metin2 ninja nasıl bir karakter

metin2 karakterleri hakkında benim bildiklerim şunlar Savaşçı itemleri ve beceri kitapları pahalıdır(aslında sadece Hava kılıcı ve öfke beceri kitabı pahalı)ama seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz hasarı çok yüksektir defansıda iyidir. Ninja beceri kitapları nispeten ucuzdur fakat...
  3. WOYAC

Yardım Rust Sunucuların Gözükmemesi

başka bir forumda bunu yapınca çözülmüş diyorlar bir denermisin steam ayarlarına oradan oyun içi kısmındaki sunucu tarayıcısı ping/dakikayı 500 e düşürün sonra oyuna tekrar girin diyor
  4. WOYAC

Yardım Rust Sunucuların Gözükmemesi

oyunu korsanmı indirdir eğer korsan indirdiysen belki sunucular korsan olduğundan gözükmüyor olabilir eğer korsan indirmediysen steam üzerinden dosyaları doğrulama yaparmısın belki eksik dosya indirmiştir
  5. WOYAC

BF 5 Böyle oynanır 🤘😎

sunucuya özel hile korumasımı var yoksa fazla aktif adminlermi varda ellemi banlıyorlar
  6. WOYAC

BF 5 Böyle oynanır 🤘😎

harbi hala çok hile varmı bf5 de azaldıysa indireyim
  7. WOYAC

CS 2 Ne Zaman Çıkacak?

14 haziran da çıkacağını düşünmüyorum daha cs2 de sadece dust2 haritası vardı daha birkaç gün önce mirage haritasını eklediler bence 14 temmuzda çıkacak
  8. WOYAC

CS 2 Ne Zaman Çıkacak?

resmi bir açıklama yok ama en büyük söylentiler 14-15 haziran yada 14-15 temmuzda çıkacak söylentileri var
  9. WOYAC

Valorant Haksız Kalıcı Ban

genelde cihaz banı sınırsız olmuyor bende ban yedim neden olduğunu anlamadım oyunun açık betaya ilk çıktığı zamandı oyundayken alt tab yaptığımında vanguard çalışmıyordu geri oyuna döndüm birkaç dakika sonra ban yemiştim hesap sınırsız sistem banıda 3 ay yemiştim desteğe yaz geri dönüş yaparlar...
  10. WOYAC

Minecraft java+bedrock ile alakalı

şuan galiba microsoft storeda minecraft java ve bedrock sürümü ikisi beraber uyguna satılıyor peki eskiden sadece java veya sadece bedrock alanlar ne olucak bir bilgi varmı mesela ikisi beraber satılmadan önce java alanlara bedrock bedrock alanlara javamı verilecek tam anlamış değilim ben 5-6...
  11. WOYAC

Rust'ın İnternet Gereksinimi Nedir?

Kafana takma oyunda çok fazla ms olacağını zannetmem 1656086147 Sadece işlemcinden biraz şüpheliyim 1660 darboğaz olmazmı
  12. WOYAC

yeterli olur sistemin internetinide o kadar kafaya takma
  13. WOYAC

rust için internete gerek yok en az 16gb ram ortalama bir ekran kartı ve işlemci olması yeterli bazı maplerde 16 gb ram bile yetmiyor benim sistemde ryzen5 2600 rx570 8gb ve 16 gb ram var 70 fps rahat alıyorum ama bazen 16gb ram yetmiyor 1656085857 internet önemsiz diyebiliriz
Top Bottom