rust için internete gerek yok en az 16gb ram ortalama bir ekran kartı ve işlemci olması yeterli bazı maplerde 16 gb ram bile yetmiyor
rust satın alcam fakat gerekli hız mınımum kactır 8 ila 25 mgbps hız görüyorum benımkınde
ama downloadım 1 mb üstüne cıkmıyo.rust için internete gerek yok en az 16gb ram ortalama bir ekran kartı ve işlemci olması yeterli bazı maplerde 16 gb ram bile yetmiyor
benim sistemde ryzen5 2600 rx570 8gb ve 16 gb ram var 70 fps rahat alıyorum ama bazen 16gb ram yetmiyor
gtx 1660 6 gb oc i3 10105f 16 ramrust için internete gerek yok en az 16gb ram ortalama bir ekran kartı ve işlemci olması yeterli bazı maplerde 16 gb ram bile yetmiyor
benim sistemde ryzen5 2600 rx570 8gb ve 16 gb ram var 70 fps rahat alıyorum ama bazen 16gb ram yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
internet önemsiz diyebiliriz
Download dediğin uploaddır senin o daha düşük olur.ama downloadım 1 mb üstüne cıkmıyo.
gtx 1660 6 gb oc i3 10105f 16 ram
yeterli olur sistemin internetinide o kadar kafaya takmaama downloadım 1 mb üstüne cıkmıyo.
gtx 1660 6 gb oc i3 10105f 16 ram
yok yanı ındırırken sanıyede maks 1 mb ınıyor. speedtest degıl reel ındırme yaparken. speedtestte 8 ila 25 falanDownload dediğin uploaddır senin o daha düşük olur.
eywyeterli olur sistemin internetinide o kadar kafaya takma
Kafana takma oyunda çok fazla ms olacağını zannetmemyok yanı ındırırken sanıyede maks 1 mb ınıyor. speedtest degıl reel ındırme yaparken. speedtestte 8 ila 25 falan
Evet ayarlarımı bilmiyorum ama sorunsuz oynuyorumsenın profıldekı sıstem sıkıntısız oynatıyor mu