Orix 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 502 24 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Ryzhem yazmış: Evet ayarlarımı bilmiyorum ama sorunsuz oynuyorum Devamı için tıklayın... umarım bende oynarım ındırırsem
Ryzhem yazmış: Evet ayarlarımı bilmiyorum ama sorunsuz oynuyorum Devamı için tıklayın... umarım bende oynarım ındırırsem
B batuu123 80+ Bronze Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1,266 24 Haziran 2022 #15 400kbnin üstünde indirme hızın varsa her türlü oynarsın ama discord falan giremezsin arkada girersen de düşük kbps de
400kbnin üstünde indirme hızın varsa her türlü oynarsın ama discord falan giremezsin arkada girersen de düşük kbps de
Orix 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 502 25 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 batuu123 yazmış: 400kbnin üstünde indirme hızın varsa her türlü oynarsın ama discord falan giremezsin arkada girersen de düşük kbps de Devamı için tıklayın... Doğrudur oynatıyor hemde cam gibi ama girerken biraz assest yükleniyor o herkeste oluyor mu. Yoksa ilk sefere filan mi özel yada kalabalık yerlerde sıkıntı yapar mı
batuu123 yazmış: 400kbnin üstünde indirme hızın varsa her türlü oynarsın ama discord falan giremezsin arkada girersen de düşük kbps de Devamı için tıklayın... Doğrudur oynatıyor hemde cam gibi ama girerken biraz assest yükleniyor o herkeste oluyor mu. Yoksa ilk sefere filan mi özel yada kalabalık yerlerde sıkıntı yapar mı