Arama sonuçları: *

1. Yusufx

cs2 seçkinden haftalık kaç tl kazanıyorsunuz

15 Dolar şuanda seçkin
  2. Yusufx

cs2 seçkinden haftalık kaç tl kazanıyorsunuz

2 Hafta oldu 2 dolar kazandım senin şansına bağlı bir şey bazen 1 dolarlık kasa düşüyor bazen 33 centlik falan ama kesinlikle alınması gereken bir şey çok oynuyorsan.
  3. Yusufx

CS2'nin gidişatı nasıl olacak?

Valorant dan daha zevkli olduğunu açık ara söyleyebilirim karşınıza hile denk gelmediyse. 1727286027 Türk sunucusu gelmez valve bu
  4. Yusufx

Yardım CS2 VAC nedir? Ne yapmalıyım?

Görev yöneticisinden açık olan uygulamalara bak bide cheat engine falanda varsa ondanda yapar.
  5. Yusufx

CS2'de NVIDIA Reflex kullanan var mı?

Bir farkını görmedim fps de düşmedi ama açık.
  6. Yusufx

Sizce CS'de Türklermi yoksa Ruslarmı daha iyi?

Sürekli CS giren biri olarak Türkler daha iyi en azından bazılarıyla sohbet edebiliyorsun bir şey yapabiliyorsun anlaşabiliyorsun ama ruslar öyle mi ruslarla sadece küfürleşiyoruz genelde aşırı toxic davranıyorlar.
  7. Yusufx

Rehber GTA Online para kasma rehberi

Aynı konunun Grand RP hali gelir mi
  8. Yusufx

Arkadaşla oynamak için ücretsiz oyun önerisi

Unturned açılmaz artık eskisi gibi düşük sistem oyunu değil optimizasyonunu gitti oyunun sunuculardan dolayı galiba ben iyi sistemle düşük fps alıyordum o oyunda
  9. Yusufx

Mta korsan oyunda çalışırmı?

Korsan önermek yasak bir şey demim ben zamanında SAMP sunucuları paylaşıyordu ordan yüklüyordumda ne kadar güvenilir bilmiyorum
  10. Yusufx

Güvenilir yerse sorun olmaz eskiden bazen crash verdiği oluyordu sıkıştırılmışlarda özelikle o ne alemde bilmiyorumda orijinal alma şansın yoksa oyle yapıcan başka care yok
  11. Yusufx

Hep yaptığım birşeydi oynarsın mta oynayan gta sa orijinal alan sayısı %5 dir zaten :D
  12. Yusufx

Yardım Cs 2 Bu Bıçağı 2500'den Hemen Nasıl Satarım

Karambit mi alcan satıp direksiyon seti mi
  13. Yusufx

Yardım Cs 2 Bu Bıçağı 2500'den Hemen Nasıl Satarım

Satıp direksiyon seti alıcak beyler alın
  14. Yusufx

CS 2 Takım Kurmak İstiyorum

bulabildin mi bari
  15. Yusufx

O zaman yanına bir tane daha sinirli adam al
  16. Yusufx

En iyisi en iyisi
  17. Yusufx

Unutmayın ekibin lideri gergin sinirli adam her an küfür yeme ihtimaliniz var
  18. Yusufx

Fivem Mülakat Soruları

Fivem öyle zaten öyle olmayan sunucu varmı ki?
  19. Yusufx

Fivem Mülakat Soruları

Ya zaten bu sistem saçmalıktan başka bir şey değil ben bu soruları not edip kenara cevaplarınıda hazırlayıp mulakata giricek arkadaşlarıma versem nolur ki sonuçta sorulara onlarda cevap vermiş olucak bide eightbornV değil ki abi bura ne bu kadar soru
  20. Yusufx

Fivem Mülakat Soruları

Bu kadar soru soruyorlar ama aldıkları oyuncular gene RP bilmeyenler oluyor o nasıl olabiliyor anlamıyorum. (RP Diye bir şey kalmadı. )
Top Bottom