Hep yaptığım birşeydi oynarsın mta oynayan gta sa orijinal alan sayısı %5 dir zatenOyunum korsan satın almadım Mta kurup oynayabilir miyim?
Güvenilir yerse sorun olmaz eskiden bazen crash verdiği oluyordu sıkıştırılmışlarda özelikle o ne alemde bilmiyorumda orijinal alma şansın yoksa oyle yapıcan başka care yokTeşekkürler crakli gta san andreas indirip mta kuruyorum o zaman herhangi bir sıkıntı yaşatırmı?
Site önerme şansınız varmı?Güvenilir yerse sorun olmaz eskiden bazen crash verdiği oluyordu sıkıştırılmışlarda özelikle o ne alemde bilmiyorumda orijinal alma şansın yoksa oyle yapıcan başka care yok
Korsan önermek yasak bir şey demim ben zamanında SAMP sunucuları paylaşıyordu ordan yüklüyordumda ne kadar güvenilir bilmiyorumSite önerme şansınız varmı?
bir şey olmaz aktif olarak kullanmaktayım. Orjinal gta sa anlıpta mta oynayanlar yok denecek kadar azdır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Teşekkürler crakli gta san andreas indirip mta kuruyorum o zaman herhangi bir sıkıntı yaşatırmı?
TeşekkürlerKorsan önermek yasak bir şey demim ben zamanında SAMP sunucuları paylaşıyordu ordan yüklüyordumda ne kadar güvenilir bilmiyorum