Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Lolde önerebilceğiniz şampiyon varmı (jungle)

Meta ya bakıp aralarından sevdiğin şampiyonu seçip kolaylıkla rank kasabilirsin ama eğlence için dereceli girmiyorum diyorsan tek atmalık herolara bak derim eğer rakipte tank yoksa
  2. amdsaolsun

LoL güzel ve yaratıcı nick önerisi

atılgan_kedy?
  3. amdsaolsun

ücretsiz oyun önerisi(online)

lol
  4. amdsaolsun

MÜJDEEEE!! Valorant Serverları Açıldı!!

Müjde yazınca bende ülkede bi kalkınma filan oldu sandım taaaa anasayfa nın en altından en üstüne fırladım
  5. amdsaolsun

Online oyunlarda dava etme

Size küfrettiyse sanırsam tazminat davası açılabilir ama emin değilim bir avukat ile görüşmeniz de fayda var eğer size lol den küfretmişse mahkeme tahminimce riot games den bilgi ister riot games kabul ederse veriyordu sanırım ama hiç bir dediğimden emin değilim avukata başvurmanız daha iyi...
  6. amdsaolsun

Online oyunlarda dava etme

Ne gibi şeylere küfretti ki
  7. amdsaolsun

FiveM 1 soru (Rol hataları)

Ne sunucusu para mı kazanıyor ben DDe yapabilirmiyim
  8. amdsaolsun

kusura bakmayın bilmiyorum EXRP ne demek
  9. amdsaolsun

Ne için yazıyorsunuz
  10. amdsaolsun

/karşıdaki KBB ye gitmeyi düşündünüzmü /niye /bir dakika beni duyabiliyorsanız nörolojiye gitmeniz gerekir /hastanemizin amacı insanlari anlayarak mutlu bir şekilde evlerine göndermektir efenim tam olarak ne dediğinizi anlayamadım /DİNLEYEMEDEN NASIL ANLAYACAKSIN YARIM SAATTEN BERI İŞİM VAR...
  11. amdsaolsun

.

Evet doğru bu arada riot games ile iletişime geçiliyor gerekli şeyler riot games e sunulinca bilgileri veriyor eğer geçerli bir şey yoksa bilgi vermiyor diye biliyorum bize konferans vermişlerdi orada sormuştum bu arada sunucuların da bir kapasitesinin olduğunu unutmayalım
  12. amdsaolsun

.

Bana küfredenlere ben susturmayıp biraz daha küfredersen hakkında şikayetçi olsam diyorum genelde susuyorlar bazıları da isim verip şikayet etmeyen diyip küfrediyor bazen gerçekten şikayet edesim geliyor sonra vaz geçiyorum
  13. amdsaolsun

Nedir bu "ODİN" düşmanlığı

Hangi oyun ?
  14. amdsaolsun

Riot Yetkililerine bir şey söyleyecek olsanız ne söylersiniz?

Eğer sızdırırlarsa birileri sıkıntı o yüzden kimlik adres vb. Şeyler yapmazlar daha geçen Asus hacklenmiş. 1616362364 @alpolojix / Leroxy geçen birisi konusunu açmıştı
  15. amdsaolsun

Riot Yetkililerine bir şey söyleyecek olsanız ne söylersiniz?

Eğer hacklenirlerse işte o zaman sıkıntı olur 1616362133 Niye ki?
Top Bottom