Neler Yeni

Nedir bu "ODİN" düşmanlığı

G.P.U

80+ Silver
Yaw oyunda odin çekiyorum takımdakiler diyor odin alma neysa sonra harita "assent"' ta midin öbür ucundan 2 adam indiriyorum sonra ölüyorum sonra sen odin ve ares dışında bişey oynayamayanmı yemin ederim rakipler daha sövmeden takım başlıyor bıktım yaw

(Buaradan odin düşmanı arkadaşlara sesleniyorum isteyen istediğini alır sizde alabilirsiniz bi bana özel değil silah kullanamıyorum dersen benim sorunum değil o zaman pasha pasha kalın mermiyi gafana yiyeceksin)

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Yaw oyunda odin çekiyorum takımdakiler diyor odin alma neysa sonra harita "assent"' ta midin öbür ucundan 2 adam indiriyorum sonra ölüyorum sonra sen odin ve ares dışında bişey oynayamayanmı yemin ederim rakipler daha sövmeden takım başlıyor bıktım yaw

(Buaradan odin düşmanı arkadaşlara sesleniyorum isteyen istediğini alır sizde alabilirsiniz bi bana özel değil silah kullanamıyorum dersen benim sorunum değil o zaman pasha pasha kalın mermiyi gafana yiyeceksin)
Hangi oyun ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Odin alsan ağlarlar, judge alsan zırlarlar, marshall alsan tepinirler...
İstiyorlar ki herkes vandal alsın, vandal devletin başına geçsin vergileri düzenlesin :D
Hiç takma sen onları kardeşim karakterine, pozisyonuna ne uyuyorsa; hangisini kullanmak istiyorsan al güzelce kullan. Ben de pek odin çekmiyorum sırf uğraşmamak için. Tamam 5 kişi falan odin çektiklerinde insanın siniri bozulmuyor değil ama buy menude varsa buy menude vardır bu kadar...

G.P.U

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle ağır bir silahın neredeyse 0 sekme olması saçma. Kullanana lafım yok ama bozuk. Nerf gelince lig düşüşünüzü izleriz artık ne diyelim.
"0" sekme olayı kişinin kendi becerisi birde eğilerek vurman lazım tabi

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Phenoma

80+ Silver
Dostum sanırım KKTC'den yazıyorsun :) ?
Bence saçma.
Silah biraz kanse olabilir ama bu olay şunun gibi.
CSGO da kimse Negev alanı sevmez ama bir kısım her zaman alır.
Biraz saçma ama oyuncu ahlakı adı altında geçen olaylar işte

Top Bottom