Neler Yeni

Nedir bu "ODİN" düşmanlığı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Odin gerekli bir şey tabi bizim türk kitlesi anlamaz oyuna ghostla başlican spectare sonra vandal yada phantom başka silah alırsan herşeyine söverler

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dünyanın en saçma atışması alan alsın kardeşim odin istemiyosan valorant oynama be

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Yaw oyunda odin çekiyorum takımdakiler diyor odin alma neysa sonra harita "assent"' ta midin öbür ucundan 2 adam indiriyorum sonra ölüyorum sonra sen odin ve ares dışında bişey oynayamayanmı yemin ederim rakipler daha sövmeden takım başlıyor bıktım yaw

(Buaradan odin düşmanı arkadaşlara sesleniyorum isteyen istediğini alır sizde alabilirsiniz bi bana özel değil silah kullanamıyorum dersen benim sorunum değil o zaman pasha pasha kalın mermiyi gafana yiyeceksin)
Hayatımda odin kadar saçma bir silah görmedim. Bu konuda ayrıca saçma. Biraz mantıklı düşünürseniz karşıdaki oyuncunun nasıl oyun zevkini kırdığını anlarsınız. Benim gözümde ciddi ciddi odin oynyan biri valorant denen oyundan bir şey anlamayan rezalet bir oyuncudur o kadar. İstediğiniz kadar bana kızgın atın veya cevap yazın fikrim değişmez bu konuda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kazanıyoruz maçı rakip odin çekiyor işleri zorlaştırıyor bazende çeviriyorlar maçı

G.P.U

80+ Silver
Dünyanın en saçma atışması alan alsın kardeşim odin istemiyosan valorant oynama be
Yaaa şimdi cs de kötü grafikli olunca zula desen düz koridorlar olunca rainbow six age pahalı sistem istiyor wolfteamın ne olduğunu bende bilmiyorum işte durumlar böle olunca valorant oynuyor herkes

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sizin yüzünüzden maç kaybediyoruz çünkü forumda olmasak bidaha söverdim

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz